Počet položek :
0 Ks
Hodnota nákupu :
0,00 Kč
Vymazat košíkZobrazit košík
obrázek titulní stránka
Ochrana osobních údajů, GDPR

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím se registrovat na těchto stránkách dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

 

Správcem osobních je osobních údajů: Ing. Ivo Borský, Třanovského 734/14, 71600 Ostrava – Radvanice, IČ 11194961, zapsán v Živnostenském rejstříku při Magistrát Města Ostravy (dále jen „správce“).
Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.
 
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro uzavření kupní smlouvy v rozsahu:
Jméno a příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, dodací adresu, fakturační adresu, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mailovou adresu.
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro zasílání marketingových sdělení pokud jste k nim přihlášeni v rozsahu:
e-mailová adresa
Souhlas se zasíláním marketingových sdělení máte právo kdykoliv odvolat.
 
Doba zpracování osobních údajů je po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.
Souhlas s marketingovými nabídkami je platný po dobu 5 let nebo do odvolání.
 
Osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy na základě oprávněného zájmu:
dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy a osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat
třetím stranám, např. právním zástupcům, soudům za účelem vymáhání nebo uzavření jakékoli smlouvy s vámi;
veřejným orgánům (např. policie)
 
 
Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány nebo anomizovány; to se však netýká těch osobních údajů, které jsou nutné ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů.
Můžete kdykoliv požadovat po Správci in$form$aci, jaké osobní údaje zpracovává.
požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
osobní údaje si můžete kdykoliv nechat aktualizovat nebo opravit
požadovat po Správci vymazání těchto osobních údajů
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
 
Kontaktní údaje:
Doručování: Ivo Borský, Heřmanická 47, 71000 Slezská Ostrava
Email: boallget@boallget.cz
Telefon: 596240294
Pověřenec pro ochranu osobních údajů není jmenován.

 

 


© 2004-2018 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET , Heřmanická 1469/47 , 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel/Fax: +420596240294 UPOZORNĚNÍ:Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Věškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
TOPlist TOPlist TOPlist

Novinky
TATRA 87 1937 BLACK
TATRA JK 2500 1956

TATRA 813 8x8 KOLOS 1968 BEIGE
TATRA


Znáte
z TV

Pokémon
Pokémon


Znáte
z TV

MODELOVACÍ PÍSEK SANDS ALIVE STARTOVACÍ SET
Sands
Alive

Grand Prix
Brno 1984

BMW 635 CSI BMW ITALIA BRANCATELLI/KELLENERS GRAND PRIX BRNO 1984 L.E. 354 pcs.


TATRA 603
TATRA 603 1969 BLACK

TATRA 603 RED

TATRA 603 1970 BLUE / WHITE
opět v prodeji


Čertovské
svítící rohy

Rohy čertovské se srdíčkem svítící - na baterku
a hurá na večírek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací
Rozumím.