Koncem týdne bude ukončeno finálové kolo a dle počtu Vašich hlasování se zdá, že anketa právě vrcholí. Nemúžeme Vám sice sdělit jak to vypadá s pořadím v jednotlivých kategoriích, ale i Váš hlas ještě může mnohé změnit. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zvolit si svůj model roku a zajistěte si tak možnost se zůčastnit se slavnostního vyhlášení výsledků a tím i účast v soutěži o mnoho skvělých cen.

První z Vás již byli vylosováni jako účastníci vyhlášení výsledků nebo jejich náhradníci, ale přesto ještě většina  míst zbývá, takže nepromarněte svou šanci na účast.

Během prvního týdne byli vylosováni 3 hlasující, kteří již obdrželi na e-mailovou adresu, kterou uvedli při hlasování, poukaz na bezplatný odběr věcné ceny. Mohu prozradit, že cenou byly

 tyto tři skvělé

MASERATI MC12

v měřítku 1:43 od IXO Models.

A v druhém týdnu bude cena ještě lepší a ještě lákavější. Jediné co mohu prozradit, že půjde o model v měřítku 1:18. A zcela určitě bude stát za pár kliknutí myší při Vašem hlasování. Pokud o něj nemáte zájem, tak to máte jednoduché, prostě nehlasujte a přenechejte cenu jiným. Pokud máte zájem, stačí jenom hlasovat a hlasovat a hlasovat.

Pokud ještě nevíte kde, tak hlasovat můžete na

www.modelroku.cz 

Nepromarněte tak svoji letošní šanci, další anketa bude až za rok, dejte si již v říjnu dárek pod stromeček!!! Také máme nový server a potřebujeme ho vyzkoušet před vánočními nákupy, zkuste jestli ho zahltíte!!!

Přeji Vám mnoho štěstí při losování a nezapomeňte, že hlasovací kolo končí již za čtyři dny a to 23.10.2005 o půlnoci.