Úvodní stránka BoallgetÚvodní stránka Boallget
Počet položek:
0 Ks
Hodnota nákupu:
0 Kč

Anketa Model roku 2007

Vážení návštěvníci těchto stránek, vážení zákazníci, sběratelé a příznivci modelů, dnes nastala chvíle, ve kterou jste již někteří bohužel naší vinou ani nedoufali.

 
Co znamená ten otazník přes zakryté auto to již zcela jistě víte z minulých roků, ale pro ty z Vás co se zde dostali poprvé vězte, že jsme pro Vás připravili již 2. ročník zcela ojedinělé akce jak v České republice, tak pokud vím i ve světě.


Tímto si dovolujeme vyhlásit

2. ročník ankety

" MODEL ROKU "


Zcela dle svého úsudku si nominujte a následně zvolte pro Vás ten "nej" model, nejsou zde žádné nominace výrobců ani dovozců, kteří by nominovali to co sami potřebují, ani měřítka typu cena/výkon, natož hodnocení nějaké poroty, záleží pouze na Vašem úsudku co nominujete a co se Vám líbí nebo nelíbí. Samozřejmě trochu pořádku musí být, nelze přece porovnávat jablka s hruškama a tak jsme pár kategorií dle měřítka a ceny modelů vytvořili, ale stejně tak máte i kategorii absolutní. A protože víme, že Vás trápí i jiné problémy, můžete je ventilovat veřejně a proto je tam i kategorie pro kladný i záporný čin v tomto segmentu.

Abychom Vás ještě více motivovali, připravili jsme ve spolupráci s partnery pro Vás množství velmi zajímavých cen a pokud nám trochu pomůžete s propagací akce ve svém okolí či mezi svými známými, čímž podpoříte účast v anketě, zcela jistě přibudou ceny další. V každém kole mohou někteří z Vás získat nějakou cenu a o ty nejlepší ceny si to několik z Vás, kteří budou mít štěstí při losování, rozdá na společenském večeru při slavnostním vyhlášení výsledků ankety.



Bližší informace a pravidla ankety najdete na

www.modelroku.cz

nebo můžete kliknout na banner




 

Hlasovat můžete od 14.9. 2008 do 30.9.2008

 

Tato anketa byla vytvořena pro Vás všechny  co se zajímají o svět modelů a tak záleží jen na Vás jak bude úspěšná, předem Vám děkujeme za Vaši účast v nominačním kole a za Vaše hlasy a přejeme Vám mnoho štěstí při losování.

 

 

 


P.S. Pokud nám chcete a můžete pomoci s organizací a propagací této ankety, popř. pokud byste chtěli věnovat další ceny pro hlasující, nabízíme Vám za to reklamu na našich stránkách nebo i jiné služby dle dohody. V případě zájmu pište na e-mail ivo.borsky@boallget.cz nebo volejte na 596240294 v době 7,30-15,00.

 

 

Fulltextové hledání

Novinky emailem

© 1988-2024 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET, Heřmanická 1469/47, 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel: +420596240294 UPOZORNĚNÍ: Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Veškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!!







TOPlist TOPlist TOPlist