Vážení návštěvníci těchto stránek,
dne 4. 9. 2005 byly spuštěny nové stránky internetového magazínu Svět modelů na adrese
www.svetmodelu.cz, staré stránky již nebudou aktualizovány, ale věřím, že Vám mohou přinést ještě mnoho užitečného a proto budou i nadále přístupné na adrese www.boallget.cz .

A co je tedy nového???
Nový je předevší desing, který vychází z desingu shopu a přináší lepší čitelnost a funkčnost, zlepšilo se načítání obrázků a jejich editace, stránky jsou propojeny přímo se shopem, takže Vám stačí jedna registrace. A především, stránky jsou umístěny na novém serveru, který by měl přinést vyšší rychlost.
Bohužel taky jsou zde i negativa, v souvislosti s novou grafikou a konstrukcí stránek bylo při jejich tvorbě počítáno s rychlejší připojením k internetu, takže se tímto návštěvníkům s vytáčeným připojejím přes modem omlouvám za nižší rychlost načítání stránek. Tato se částečně podařilo vyřešit používáním náhledů obrázků.

Na Vaše četné žádosti byla do magazínu zakomponována možnost diskuze a to jak k jednotlivým článkům, tak i na Vaše témata, která mi můžete zasílat na adresu
modely@svetmodelů.cz . K účasti v diskuzi je třeba se zaregistrovat, Ti co již jsou registrováni v shopu se mohou přihlásit stávajícím jménem a heslem, jelikož registrace je společná. Upozornění - příspěvky obsahující nevhodná slova, výrazy a neplacenou reklamu budou smazána.

Pokud máte další nápady jak zlepšit tento web pošlete mi je.

Doufám, že i nové stránky budou pro Vás nadále přínosem a přeji Vám příjemné chvíle při jejich prohlížení.

Ing. Ivo Borský
majitel firmy