Úvodní stránka BoallgetÚvodní stránka Boallget
Počet položek:
0 Ks
Hodnota nákupu:
0 Kč

  

   Stavebnice COBI novinka v naší nabídce.

Autor: IVO BORSKÝ      Zadáno: 14.11.2009 19:51:50

Stavebnice COBI novinka v naší nabídce.
 
 
Stavebnice z kostek jsou pro svoji schopnost rozvíjení dětské fantasie, kreativity a motoriky po dlouhá desetiletí jednou z nejoblíbenějších hraček.
 
Prudký nárůst popularity stavebnic z kostek nastal v 50. letech minulého století, kdy byl vymyšlen firmami LEGO a MEGABLOKS princip kostky a jejího spojení s další kostkou.
 
 
Firma COBI se začala zabývat výrobou kostkových stavebnic intenzívně od roku 1996 a v současné době patří mezi širší špičku v oboru. Kostky jsou samozřejmě kompatibilní s kostkami LEGO a MEGABLOKS a kvalitu jejich výroby osvědčuje i certifikát řízení jakosti ISO 9001 získaný v roce 2005.
 
 
V současné době produkuje firma COBI šest základních řad stavebnic a to SMALL ARMY, McLAREN, Římané a Barbaři, Piráti, Action Town a Creative power.
 
 
SMALL ARMY (Malá armáda) – v této sérii jsou produkovány stavebnice pro malé vojáky či stratégy. Díky nim mohou chlapci fantastická dobrodružství či strategické bitvy prakticky se všemi druhy vojsk, se kterými se můžeme setkat na moři, souši či ve vzduchu.

 
 
McLaren – první a jediné kostkové stavebnice na světě vyráběné na základě licence Vodafone McLaren Mercedes-Benz

 
 
Římané a Barbaři – historicky věrné figurky, zbraně a stavby z doby římských válek a dobývání nových území. Kostky jsou provedeny s dekorem dřeva, což ještě více umocňuje autentičnost dobových staveb a zbraní.

 
Piráti – lodě, figurky a příslušenství, ze zlaté doby pirátů a boje proti nim.

 
Action Town – fantastická kolekce stavebnic, z nich postavíte vše co je potřebné pro chod a bezpečnost města. Hasiče, policisty či stavební dělníky, včetně helikoptér, letadel a prakticky všech stavebních strojů není problém z těchto stavebnic postavit a zažít s nimi nádhernou hru.

 
Creative power – kostky pro volné stavění podporující samostatnost a představivost. Různé druhy kostek a jejich různé barvy umožňují stavby různých modelů, budou nebo dopravních prostředků dle vlastní fantasie nebo dle návodu.

 

Naši aktuální nabídku stavebnic COBI najdete - ZDE -

 

 

 
 




 

Diskuse


Pro vstup do diskuse je nutno se nejdříve přihlásit !


Fulltextové hledání

Hodnocení článku

Průměrné hodnocení: 0

Počet hlasujících: 0

Novinky emailem

© 1988-2024 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET, Heřmanická 1469/47, 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel: +420596240294 UPOZORNĚNÍ: Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Veškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!!







TOPlist TOPlist TOPlist