Správná odpověď na otázku z měsíce června je Porsche 917L LeMans 1971 výrobce Autoart.  Bohužel tentokrát už nešlo losovat vůbec, neboť nepřišla ani jedna odpověď, takže všechny ceny propadají ve prospěch pana Janíčka, aby se konečně mohl zůčastnit nějaké naší akce. I přes to , že Váš bojkot soutěže nadále trvá, je tady soutěž na měsíc srpen. Pokud se sejdou nějaké správné odpovědi budou vylosováni 3 výherci. Výherci poskytneme slevu 10% z ceny nákupu nad 1000 Kč a k tomu navíc dopravu zdarma.  Samozřejmě přidáme i nějaké propagační předměty.

Pro všechny nedůvěřivce, kteří si neumí otevřít odkaz na názvu modelu přinášíme obrázek, z kterého byl pořízen výřez pro červencovou soutěž. Jako správnou odpověď bychom uznali i stejný model od Minichamps v měřítku 1:43, kde je tento detail velice kvalitně zpracován. Vhledem k počtu jenom námi prodaných modelů mě výsledek soutěže velmi zklamal, ale uznávám, že bylo pěkně a mohli jste být na dovolené.

 

Otázka na měsíc srpen - uveďte značku auta a výrobce modelu jehož detail je na obrázku?

 

 

Tak se snažte a nenechávejte vyhrávat ostatní.

Odpověď na dnešní otázky zasílejte do 31. 8. 2006
na adresu:
  soutez@svetmodelu.cz

Pravidla:
a) 1 osoba může poslat pouze 1 odpověď. Z jedné mailové adresy může přijít pouze jedna odpověď. Při porušení tohoto bodu, budou všechny odpovědi vyhodnoceny jako nesprávné a budou vyřazeny.
b) Ze všech správných odpovědí bude vylosován výherce. Oznámení o výhře bude zasláno na mailovou adresu, ze které byla odeslána odpověď.
c) Výhry a výhody z výher nejsou právně vymahatelné.
d) Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci firmy BOALLGET a jejich rodinní příslušníci.

A o co hrajeme? O propagační předměty a poukázky na slevu.

Malá nápověda na závěr, model je samozřejmě z naší nabídky na těchto stránkách.


Pokud Vám soutěž připadá příliš těžká nebo nezajímavá, rád se budu zaobírat Vašimi návrhy jak soutěž vylepšit, které mi můžete posílat na
soutez@svetmodelu.cz .