Jak už většina z návštevníků těchto stránek ví, proběhlo včera 1. setkání sběratelů modelů s pracovníky firmy BOALLGET. Pro všechny sběratele, kteří se nechtěli nebo nemohli této akce zůčastnit nebo dali přednost fotbalu, přinášíme tuto reportáž.

Čas po vyhlášení akce...
Po vyhlášení akce jsme byli mile překvapeni velkým ohlasem Vás sběratelů, z nichž menší část ztratila zájem poté co se dozvěděli, že se nejedná o burzu ani nebude výprodej novinek se slevou až 90% a že alkohol nepoteče proudem zadarmo. I přesto se nám podařilo předběžně sestavit čtyři družstva pro bowlingový turnaj, takže jsme zamluvili salónek v NEW Rio baru v Bohumíně.

Čas 7. - 8. 6.2006
Všichni zaregistrovaní účastníci akce potvrzují závazně svou účast, takže se těšíme.

Čas 9. 6. 2006
Nastává doba zděšení, začínají přicházet první omluvenky, někomu se nechce, někdo zapoměl, že jede na dovolenou, někoho nechce pustit žena. I přesto jsme přelosovali bowlingový turnaj a sestavili jsme ještě 3 družstva.

Čas 10. 6. 2006 8,00-14,30 hodin
Naše zděšení pokračuje, přicházejí další omluvenky, bohužel většina až po 13 hodině, kdy je pozdě na povolání záloh. S obavami odjíždíme na místo setkání do NEW Rio baru v Bohumíně.

Čas 10. 6. 2006 15,00-16,00 hodin
Jsme na místě a očekává nás tu pouze jeden sběratel, po chvíli přichází další omluva a přijíždí další sběratel.  Rušíme rezervaci salónku a přesouváme se do VIPky. V 16,00 se přesouváme nahoru do baru na bowling, rušíme rezervaci druhé dráhy a začínáme turnaj. Po prvním kole na zahřátí začínáme hrát o ceny, takže se všichni začali plně soustředit na svůj výkon viz. fota.





Bohužel někdy to dopadlo po dvou hodech i takto, viz. dráha vlevo

Čas 10. 6. 2006 18,15 - 20,00 hodin
Známe vítěze turnaje a ty co vlivem křivé dráhy, nevyvážených koulí, špatně namazané dráhy, absencí podpůrných prostředků jako alkoholu a nikotinu a únavy z předchozího kola skončili až za vítězem. Přesouváme se zpátky do VIPky. Po diskvalifikaci zaměstnanců firmy BOALLGET vyhlašujeme vítěze bowlingového turnaje a účastníka s v ten den největší smůlou, tj. cenu útěchy. Oba ocenění a jediní účastníci setkání vřele děkují ostatním sběratelům, za to že se nezůčastnili a umožnili jim získat ocenění. Vyhlašujeme také účastníka, který přijel z nejvzdálenějšího místa. Poté se pouštíme do večeře. Po večeři se věnujeme diskuzi mezi účastníky a pracovníky, účastníci nám ukazují svoje sbírky atd. atd....

Čas 10. 6. 2006 20,00 - 22,00 hodin
Pokračuje volná zábava na bowlingu a výkony po požití podpůrných prostředků jsou stále lepší. V 22,00 je akce ukončena a někdo jel domů, někdo šel spát a někdo šel na Stodolní.

Co říci závěrem...

Po eliminaci nežádoucích elementů, kdy se chtěli zaregistrovat i účastníci s celou rodinou a dotazovali se, zda nestačí přijít pouze na večeři, kdy sice nebyli našimi zákazníky, ale hned v pondělí by si něco přišli koupit a účastníků, kteří chtěli přijít s celou firmou v počtu 12 osob, kteří nám vyčítali proč není alkohol zadarmo, že by si u nás udělali firemní večírek, se nám akce i přes účast 2 ( slovy dvou ) sběratelů jeví jako úspěšná. I v tomto počtu jsme si totiž měli co říci a vyměnit zkušenosti. Ostatně proti předchozí akci, kterou bylo vyhlášení Ankety Model roku je to nárůst počtu účastníků o 100% a to je více než skvělé.

Nelíbilo se nám, že valná většina sběratelů, ačkoliv ještě 8. 6. potvrdila svoji účast, se nedostavila a ani se nenamáhala se včas omluvit. Samozřejmě účast na akci nebyla povinná ani k ní nemůžeme nikoho nutit, ale chybí nám tu alespoň troška slušnosti, jedna SMS přece nikoho nezabije. A už vůbec nechápeme proč se někdo na akci hlásí, když nakonec nepřijde a jenom zabírá místo jiným, kteří by rádi přišli.

I přes veškerá negativa budeme nadále v podobných akcích pokračovat, takže pokud nám chcete sdělit své náměty a připomínky, jak tyto akce vylepšit, napište je do diskuze k tomuto článku, za což Vám děkujeme.