Počet položek :
0 Ks
Hodnota nákupu :
0,00 Kč
Vymazat košíkZobrazit košík
obrázek titulní stránka
Ochrana osobních údajů, GDPR

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím se registrovat na těchto stránkách dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

 

Správcem osobních je osobních údajů: Ing. Ivo Borský, Třanovského 734/14, 71600 Ostrava – Radvanice, IČ 11194961, zapsán v Živnostenském rejstříku při Magistrát Města Ostravy (dále jen „správce“).
Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.
 
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro uzavření kupní smlouvy v rozsahu:
Jméno a příjmení, název firmy, e-mailovou adresu, dodací adresu, fakturační adresu, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mailovou adresu.
Osobní údaje zpracováváme a jsou nezbytné pro zasílání marketingových sdělení pokud jste k nim přihlášeni v rozsahu:
e-mailová adresa
Souhlas se zasíláním marketingových sdělení máte právo kdykoliv odvolat.
 
Doba zpracování osobních údajů je po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.
Souhlas s marketingovými nabídkami je platný po dobu 5 let nebo do odvolání.
 
Osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy na základě oprávněného zájmu:
dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy a osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat
třetím stranám, např. právním zástupcům, soudům za účelem vymáhání nebo uzavření jakékoli smlouvy s vámi;
veřejným orgánům (např. policie)
 
 
Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány nebo anomizovány; to se však netýká těch osobních údajů, které jsou nutné ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů.
Můžete kdykoliv požadovat po Správci in$form$aci, jaké osobní údaje zpracovává.
požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
osobní údaje si můžete kdykoliv nechat aktualizovat nebo opravit
požadovat po Správci vymazání těchto osobních údajů
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
 
Kontaktní údaje:
Doručování: Ivo Borský, Heřmanická 47, 71000 Slezská Ostrava
Email: boallget@boallget.cz
Telefon: 596240294
Pověřenec pro ochranu osobních údajů není jmenován.

 

 


© 2004-2018 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET , Heřmanická 1469/47 , 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel/Fax: +420596240294 UPOZORNĚNÍ:Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Věškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
TOPlist TOPlist TOPlist

Novinky
BRABUS 850 6.0 BITURBO WIDESTAR AUF BASIS MERCEDES-BENZ AMG G 63 2016 YELLOW L.E. 100 PCS.
HONDA RC212V REPSOL HONDA TEAM CASEY STONER ARAGON GP MOTOGP 2011
BMW M1 GR.B PALLAVICINI/WINTHER/VON BAYERN 24H LE MANS 1983

MINICHAMPS


Znáte
z TV

Spiderman
Spiderman


Znáte
z TV

MODELOVACÍ PÍSEK SANDS ALIVE STARTOVACÍ SET
Sands
Alive

Mycí kout pro koně
SCHLEICH 42104 MYCÍ KOUT PRO KONĚ
SCHLEICH


TATRA 603
TATRA 603 1969 BLACK

TATRA 603 RED

TATRA 603 1970 BLUE / WHITE
opět v prodeji


Čertovské
svítící rohy

Rohy čertovské se srdíčkem svítící - na baterku
a hurá na večírek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Více informací
Rozumím.