Počet položek :
0 Ks
Hodnota nákupu :
0,00 Kč
Vymazat košíkZobrazit košík
obrázek titulní stránka
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím se registrovat na těchto stránkách dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

 


© 2004-2017 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET , Heřmanická 1469/47 , 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel/Fax: +420596240294 UPOZORNĚNÍ:Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Věškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
TOPlist TOPlist TOPlist

Novinky
AUTO UNION TYPE C HILL CLIMB VERSION #111 SCHAU INS LAND 1937 L.E. 1500 PCS.

TALBOT LAGO COUPÉ T150 C-SS FIGONI & FALASCHI TEARDROP 1937 - 1939
CMC
MODELS


Novinka
Trash pack 3

Trash
pack 3


Znáte
z TV

Gormiti
Gormiti

Figurky a stavebnice
NANOSTARS SÁČEK 1 FIGURKA FC BARCELONANANOSTARS REAL MADRID AUTOBUS A 3 FIGURKY
NANOSTARS FC BARCELONA HŘIŠTĚ A 9 FIGUREKNANOSTARS SÁČEK 1 FIGURKA REAL MADRID
NANOSTARS


TATRA 603
TATRA 603 1969 BLACK

TATRA 603 RED

TATRA 603 1970 BLUE / WHITE
opět v prodeji


Želvy Ninja
ŽELVY NINJA FIGURKY HRAČKY PUZZLE