Měsíc po vyhlášení výsledků ankety Model roku už uplynul a my jsme stále oslovováni našimi čtenáři, z nichž je cca 80% anonymních, poztivními, ale i negativními ohlasy na anketu Model roku. Jeden z příspěvků nás ovšem velmi potěšil a tak Vám ho přinášíme v plném znění.

Příspěvek nám zaslal ing. P. K., který obsadil první místo v soutěži účastníků ankety Model roku.

Omlouvám se zejména vyhlašovateli soutěže a sponzorům soutěže "MODEL ROKU", že toto poděkování přichází až po měsíci. Stalo se zejména pro pracovní vytížení.Ale nikdy není pozdě, tak tak činím nyní. Díky, díky, díky ! Nečiním tak rozhodně proto, že jsem "posbíral" všechny ceny ! To byla jen shoda okolností, nezájem ostatních a neúčast z různých důvodů. Prožil jsem příjemné odpoledne a večer v útulné restauraci, poznal nové sběratele, zahrál si bowwling,... Ostatní mohou jen litovat, že si neudělali čas. Ceny byly příjemným překvapením, a to i přes některé negativní názory objevující se v diskuzi. Mohu všechny ujistit, že model BMW M1 od MINICHAMPSU je skvělý, modely na autodráze proháním i při svém věku, víkend se SUBARU, touto skvělou čtyřkolkou, jsem si užil ve dnech 18.-20.11.2005 i se svou rodinou na čerstvě napadaném sněhu. Pobytový poukaz na horském hotelu Petr Bezruč si užiji také. Jako dlouholetý sběratel modelů jsem toužil navštívit veletrh hraček v Norimberku, nikdy se mi to nesplnilo. Před rokem 1989 to nešlo, pak několik let byl vstup jen pro obchodníky a novináře, po dva roky kdy jsem se chystal na cestu, napadlo spousta sněhu a to mě odradilo. Nyní se mi dávný sen splní a podle ohlasu těch, kteří se tam již podívali, mám se na co těšit - už aby tu byl únor 2006 ! Nedá mi to, abych ještě jednou nepoděkoval vyhlašovateli a všem sponzorům a nevzkázal negativně smýšlejícím lidem typu Janíček, že nemá pravdu a své výroky snad ani nemohl myslet vážně, pořád si myslím, že lidé, kteří mají nějakého koníčka (u modelů se jedná o pořádného koně), jsou lidé s pozitivním myšlením, ale asi se pletu, výjimky totiž potvrzují pravidlo.
P. K. Krnov

 

Negativně smýšlejícím  a nepřejícím lidem tímto sděluji, že pan P. K. není zaměstnancem naší firmy a zaměstnancem některého ze sponzorů, ani není naším příbuzným či známým, natož příbuzným či známým někoho ze sponzorů. Prostě si jen udělal čas, aby mohl přijet a o ceny mu zrovna něšlo!!!

 

Závěrem Vás chci požádat, abyste nám nadále neposílali svoje příspěvky mailem, ale psali je přímo do diskuze k danému tématu. Budou zcela jistě zajímat i ostatní čtenáře a my nejsme v současné předvánoční době schopni na ně odpovídat.