Na základě příspěvku pana vystupujícího pod jménem "janíček", který nazval model od firmy Maisto "šro..." a sběratele této značky hanlivým výrokem vyhlašujeme diskuzi na téma " Cena modelu kontra kvalita".

Upozornění: příspěvky vyjadřují názory čtenářů a v žádném případě nevyjadřují názor Světa modelů. Jelikož nemůžeme ovlivňovat jejich obsah vyhrazujeme si právo je odstraňovat, zejména pokud budou obsahovat hanlivá slova, urážky a neplacenou reklamu.

Téma: Cena modelů kontra kvalita
Vážení čtenáři, v této diskuzi můžete vyjádřit svůj názor na výše uvedené téma. Co je pro Vás u modelu nejdůležitější? Cena, kvalita nebo částka, kterou jste ochotni za model dát? Někteří mi říkáte, radši tři Maista nebo BBURAGA, než jeden Autoart, někteří sbíráte jenom Autoart nebo jenom BBURAGO, někteří jste prodali Maisto a BBURAGO a nyní kupujete pouze dražší značky?Někteří klidně postavíte ve vitríně Autoart vedle Sunstaru protože se Vám to auto líbí, někteří byste to nikdy neudělali? Kde je hranice? Takže je lepší několik Trabantů nebo jeden Mercedes???

Napište svůj názor!!!


Buďte ale objektivní, existují jisté hranice a pokud chcete mít na modelu některé detaily, je to samozřejmě těžší vyrobit a tím pádem i dražší.