Předobjednávka Spark April 2013 modely 1:43

JIŽ UKONČENO

Postup pro zaslání předobjednávky:

 

1) Stáhněte si seznam modelů a uložte ho na pevný disk Vašeho počítače.

Spark April 01 2013 1:43

Spark April 02 2013 1:43

 

2) Otevřete seznam modelů a vyplňte požadované počty kusů ve sloupci Objednávka, jméno a příjmení a email, tabulku nijak nezkracujte ani neměňte počet řádků, po vyplnění znovu uložte na disk.

3) Seznam modelů vložte do emailové zprávy jako přílohu, do předmětu zprávy napište Objednávka Spark a zašlete emailem na adresu ivo.borsky@boallget.cz 27.4.2013 !!! Po tomto termínu již bohužel nebude možno zaslané předobjednávky zpracovat. Řádně nevyplněné předobjednávky bohužel nemohou být dále zpracovávány.

4) Děkujeme Vám za projevenou důvěru.

 

 

Pravidla pro předobjednávky:

1) Zákazník (objednavající) řádně přebírá zásilky a nemá splatný závazek vůči naší firmě.

2) Předobjednávka se považuje za závaznou a zákazník (objednávající) se zavazuje k odebrání objednaného zboží.

3) Jakékoliv zpoždění dodání zboží naší firmou od doby uvedení zboží na trh výrobcem (dodavatelem) se považuje za bezpředmětné a není důvodem k stornu objednávky.

4) Při neodebrání zboží z předobjednávky zákazníkem nebude již od tohoto zákazníka žádná další předobjednávka přijata.

5) V případě, že zboží dojde v množství menším než bylo objednáno, budou předobjednávky vykrývány dle pořadí v jakém byly doručeny.

6) Firma BOALLGET není v žádném případě zodpovědná za termíny uvedení zboží na trh výrobcem ani za množství zboží výrobcem dodané.

7) Odesláním předobjednávky dává objednávající souhlas s Pravidly pro objednávky. Pokud nesouhlasíte předobjednávku nezasílejte!