HAPPY WEEKEND
Svět modelů, nejstarší a největší eshop s modely, pro Vás opět připravil HAPPY WEEKEND. Na víkend 12.8. - 15.8. 2011 jsme pro Vás opět připravili Vámi velmi oblíbenou akci "Získejte 5 za cenu 4" v několika variantách, aby si mohl  vybrat opravdu každý.
 
 
 

Varianta 1: Získejte 5 za cenu 4

Nakupte 5 různých jakýchkoliv výrobků za minimálně 1000 Kč bez dopravného a my Vám cenu nejlevnější položky vrátíme formou poukazu na další nákup.

Ušetřit můžete až 20% z ceny Vašeho nákupu!

 

Varianta č. 2: Získejte 5 modelů 1:43 za cenu 4 a navíc Vám ještě dáme poukazy na další nákup!

Nakupte 5 různých modelů v měřítku 1:43 za minimálně 2000 Kč bez dopravného a my Vám cenu nejlevnější položky vrátíme formou poukazu na další nákup a navíc Vám dáme poukazy na další nákup v hodnotě 400 Kč

Ušetřit můžete minimálně 800 Kč z ceny Vašeho nákupu!

 

Varianta č. 3: Získejte 5 modelů 1:18 za cenu 4 a navíc Vám ještě dáme poukazy na další nákup!

Nakupte 5 různých modelů v měřítku 1:18 za minimálně 4000 Kč bez dopravného a my Vám cenu nejlevnější položky vrátíme formou poukazu na další nákup a navíc Vám dáme poukazy na další nákup v hodnotě 800 Kč

Ušetřit můžete minimálně 1600 Kč z Vašeho nákupu!

 

Pravidla akce:

Akce Získejte 5 za cenu 4 se koná pouze v období od 12.8. do 15.8. 2011 a platí pouze pro objednávky v on-line shopu Svět modelů.

Výhody z akce aktivujete pouze napsáním hesla "5 za cenu 4" do poznámky k objednávce. 

Do akce nelze zahrnout zboží již ve slevě a nebo v době konání akce prodávané za akční cenu. Tuto akci nelze kombinovat s jinými akcemi ani slevami. Zboží z akce nelze platit platebními kartami a nebo fakturou, jediné možné platby jsou v hotovosti, předem převodem a nebo dobírkou. Akce za vztahuje pouze na zboží skladem. Poukaz na další nákup bude vystaven v hodnotě ceny nejlevnější položky. Poukazy na další nákup budou vystaveny pouze zákazníkům s řádným převzetím zboží. V případě, že zákazník vrátí jakékoliv zboží z této akce do 14 dnů bez udání důvodu, poukazy na další nákup budou zneplatněny.

 

A nezapomeňte již brzy začíná škola. Seznamte se s naší nabídkou školních potřeb!