Úvodní stránka BoallgetÚvodní stránka Boallget
Počet položek:
0 Ks
Hodnota nákupu:
0 Kč

  

   BIO REPEL protiplísňový přípravek - seznámení a soutěž

Autor: IVO BORSKÝ      Zadáno: 26.02.2011 14:27:47

Blíží se konec zimy, která mohla v některých objektech k bydlení a nebo určených k rekreaci způsobit na zdech a v omítkách nežádoucí vznik plísní. Většina z nás ví jak je obtížné se těchto plísní a jiných nežádoucích mikroorganismů trvale zbavit, ale dnes již máme přípravek, který nám tento boj pomůže trvale vyhrát a to BIO REPEL!
 
 
 
BIO REPEL je ekologický biologický přípravek pro omezení plísní a jiných mikroorganismů nacházejících se v omítkách a na zdech budov.
 

BIO REPEL biologicky potlačuje plísně ve zdivu a na omítkách

 
BIO REPEL je ojedinělá kompozice mikroorganismů, jejichž aktivní mikroflóra je zcela nepatogenní a nenapadá lidi, rostliny, zvířata ani není nijak škodlivá. BIO REPEL obsahuje tzv. chytrou houbu a funguje tak na základě mezidruhového parazitizmu, kde podstatou účinnosti přípravku je produkce enzymů a jejich parazitování na plísních na omítkách a zdivu. Po eliminaci plísní se chytrá houba uloží ve zdivu a po dobu přibližně tří let čeká na nové napadení zdiva plísněmi. Po cca 3 letech chytrá houba ze zdiva vymizí. Při používání BIO REPELU nebyly zjištěny žádné vedlejší a nežádoucí účinky.
 
Z výše uvedených důvodů je BIO REPEL významným přínosem pro ošetření bytových a jiných prostorů od nežádoucích vlivů plísní.
 
I po použití BIO REPELU doporučujeme nadále používat domácí odvlhčovače jako např. Ceresit Stop vlhkosti.
 
BIO REPEL i CERESIT STOP VLHKOSTI včetně náhradních tablet samozřejmě zakoupíte v našem on-line shopu po kliknutí na název produktu.
 
 
SOUTĚŽ 

Pro lepší seznámení s produktem BIO REPEL jsme pro Vás připravili malou vědomostní soutěž. Stačí se seznámit s produktem BIO REPEL na našich stránkách a odpovědět správně na jednoduchou otázku a přípravek BIO REPEL při troše štěstí při losování může být Váš.

Soutěžní otázka: Kolik litrů aktivního roztoku získáte z jednoho balení BIO REPELU?

Nemusíte samozřejmě čekat na losování, ale můžete si stavebnici zakoupit již nyní v našem online shopu.

 

 

 

 

Nevíte si rady s dárky, náš tip je: modely aut, různé značky a druhy puzzle, Gormiti, Pokémon, Šmoulové, Hello Kitty, ovečka Shaum, stavebnice Cobi, stavebnice Cogo, stavebnice Megabloks, stavebnice Bloco, Smoby , Hannah Montana a třeba i penály, pastelky a mnoho dalšího at již z hraček a nebo i ze sekce drogerie.

 

Upozornění pro návštěvníky přicházející z jiných webů: jelikož u některých soutěží uveřejněnovaných na tomto webu rozhoduje i rychlost odpovědi, může se stát, že pokud nanavštěvujete tyto stránky pravidelně a nebo pouze přicházíte z webů, kde byla annonce soutěže, že přijdete o šanci na výhru díky tomu, že prostě někdo byl rychlejší neboť se o soutěži dozvěděl dříve. Jelikož nejsme schopni zajistit ohlášení soutěže na webech, které se soutěžemi zabývají v jednotný datum i čas můžete být díky tomu poněkud v nevýhodě. Jediné řešení jak se dovědět o vyhlášení soutěže včas, ale i o novinkách na tomto webu je přihlásit se k odběru novinek emailem. Přihlášení provedete vložením Vašeho emailu do boxu "Novinky do mailu" na těchto stránkách nebo v shopu. Zasílání novinek můžete kdykoliv zrušit.

 

 

Tak se snažte a nenechávejte vyhrávat ostatní

Odpověď na dnešní otázku zasílejte mailem do 15.03. 2011
pouze na adresu: soutez09@svetmodelu.cz
a do předmětu uveďte "Soutěž",
nepište do mailu s odpovědí žádné jiné zprávy či dotazy a hlavně si řádně přečtěte pravidla soutěže

Pravidla soutěže:
a) 1 osoba může poslat pouze 1 odpověď a musí být podepsaná iniciálami jména s uvedením místa bydliště. Z jedné mailové adresy může přijít pouze jedna odpověď. Při porušení tohoto bodu, budou všechny odpovědi vyhodnoceny jako nesprávné a budou vyřazeny.
b) Ze všech správných odpovědí bude vylosován výherce. Oznámení o výhře bude zasláno na mailovou adresu, ze které byla odeslána odpověď.
c) Výhry a výhody z výher nejsou právně vymahatelné.
d) Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci firmy BOALLGET a jejich rodinní příslušníci.
e) Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

POZOR - je nutné dodržovat pravidla soutěže, zejména bod 1. !!!!

 

 
 




 

Diskuse


Pro vstup do diskuse je nutno se nejdříve přihlásit !


Fulltextové hledání

Hodnocení článku

Průměrné hodnocení: 4,67

Počet hlasujících: 3

Novinky emailem

© 1988-2024 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET, Heřmanická 1469/47, 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel: +420596240294 UPOZORNĚNÍ: Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Veškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!!







TOPlist TOPlist TOPlist