Nové informace k modelů Tatra:
10.2.2010 - na veletrhu Hraček nebyly na stánku firmy k dispozici žádné modely a ani kopyta. Jediná informace, která byla poskytnuta, je ta že jeřáb bude skutečně ve žluté barvě proti fotografii. Veškeré žádosti o fotografie jsou tak zbytečné, myslím, že jsme natolik inteligentní, že kdybychom je měli, tak je zveřejníme. Na anonymní maily s duševními výlevy neodpovídáme. Pro skutečné "znalce z diskusních for"  máme přesnou odpověď k fotografiím modré Tatry kolující na internetu - je to IXO !!!
Příjem předobjednávek byl ukončen!
A máme tady první novinky letošního roku 2011, které unikly ještě před veletrhem. A jelikož firma Premium Classixxc připravuje pro Vás velmi zajímavé položky v podobě modelů Tatry T138, Tatry T138 S3 a Tatry T148 v měřítku 1:43 uvádíme zde jejich seznam.
 
12700 Tatra T138 S3 3-Seitenkipper, rot July
12801 Tatra T148 S3 3-Seitenkipper, blau Sep.
        Limited Edition 1000 each –
 
12701 Tatra T138 Muldenkipper, gelb / dumper, yellow Dec.
12750 Tatra T138 Pritschen-LKW „Militär“ Sep.
12775 Tatra T138 CAS „Feuerwehr“ Nov.
12800 Tatra T148 Muldenkipper, orange / dumper July
12850 Tatra T148 Pritschen-LKW „Militär“ / pick-up „Military“ Dec.
        Limited Edition 1000 each –
 
12875 Tatra T148 Kran-LKW, gelb / crane truck, yellow Nov.
        Limited Edition 1000 each –
 
Podrobnosti k modelům zjistíme na veletrhu, ale protože objednávku musíme firmě Premium Classixxc předat již během veletrhu, přinášíme Vám již nyní si modely Tater a nejen jich předobjednat.
 
Postup pro zaslání předobjednávky:
1) Stáhněte si seznam modelů a uložte ho na pevný disk Vašeho počítače
2) Otevřete seznam modelů a vyplňte požadované počty kusů ve sloupci ORDER, tabulku nijak nezkracujte ani neměňte počtu řádků, po vyplnění znovu uložte na disk.
3) Seznam modelů vložte do emailové zprávy jako přílohu na zašlete emailem na adresu ivo.borsky@boallget.cz .
4) Děkujeme Vám za projevenou důvěru.
 
 
Po zkušenostech z letošních předchozích objednávek si dovolujeme upozornit, že výrobce evidentně uplatňuje pravidlo "Kdo dřív přijde, ten dřív mele", takže doobjednávání zboží po výše uvedeném termínu je značně problematické a bez jakékoliv garance.
Vzhledem k tomu, že jsme národ vtipálků a jiných vyčuránků bude u nových zákazníku při předobjednávce modelů Tatra požadována nevratná záloha, která bude při prodeji kompenzována slevou ve výši 5%, což je absolutně nejvyšší úrokové zvýhodnění na trhu.
Pravidla pro předobjednávky:
1) Zákazník (objednavatel) řádně přebírá zásilky a nemá splatný závazek vůči naší firmě.
2) Předobjednávka se považuje za závaznou a zákazník se zavazuje k odebrání objednaného zboží.
3) Jakékoliv zpoždění dodání zboží naší firmou od doby uvedení zboží na trh výrobcem (dodavatelem) se považuje za bezpředmětné a není důvodem k stornu objednávky.
4) Při neodebrání zboží z předobjednávky zákazníkem nebude již od tohoto zákazníka žádná další předobjednávka přijata.
5) V případě, že zboží dojde v množství menším než bylo objednáno, budou předobjednávky vykrývány dle pořadí v jakém byly doručeny.
6) Firma BOALLGET není v žádném případě zodpovědná za termíny uvedení zboží na trh výrobcem ani za množství zboží výrobcem dodané.
7) U předobjednávky modelů Tatra bude vyžadováno u nových zákazníků zaplacení nevratné zálohy ve výši 500 Kč za kus a při odebrání modelů Tatra bude poskytnuta sleva 5%.