Škola volá!!! A nejlepší je začít u nás na patře Vše do aktovky . Aby se Vám lépe nakupovalo připravili jsme pro Vás opět již tradiční a velmi oblíbenou akci 2 + 1 za korunu.

Ušetřete až 33%

Kup dva kusy a třetí máš za korunu

 

Kup dva kusy a třetí máš za 1 korunu !!!

Pravidla akce:
1) Na jednu objednávku můžete zakoupit libovolné 3 kusy zboží nebo násobky 3 ( i stejné) z nabídky na serveru
www.svet-modelu.cz v sekci Vše do aktovky a minimálně jeden kus zboží  musí být z kategorie Aktovky, Batohy, Penály.
2) Vyúčtovány Vám budou 2 kusy za ceníkovou cenu a třetí kus za 1 Kč.
3) Za třetí kus se považuje nejlevnější položka v objednávce. V případě stejných cen všech položek je za třetí kus považována libovolná z nich.
4) V případě objednání zboží v počtu násobků 3 nebude brán zřetel na pořadí objednaného zboží a za 1 Kč budou účtovány nejlevnější položky, např. při objednání 9 položek musí být 3 položky z kategorie Aktovky, Batohy, Penály a za 1 Kč budou účtovány 3 nejlevnější položky bez ohledu na pořadí v objednávce.
5)
Můžete zaslat libovolný počet objednávek, pokud to povaha a množství zboží umožní sloučíme je do jedné zásilky a dopravné tak zaplatíte pouze jednou. Maximální možná hmotnost zásilky je 25 kg, v případě vyšší hmotnosti zásilky může být dopravné upřesněno.
6) V případě objednání více kusů jedné položky firma BOALLGET neodpovídá za dostatečný počet kusů skladem, akci lze použít pouze na skutečně dodané zboží.

6) Z akce jsou vyloučeni zaměstnanci firmy BOALLGET a spolupracujících firem a jejich rodinní příslušníci.
7) Na objednávky z této akce již nelze uplatnit žádné další slevy, akce a výhody poskytované firmou BOALLGET.
8) Akce probíhá od 19. 8. 2010 do 12. 9. 2010 nebo do vyprodání zásob a v případě, že ji chcete využít stačí uvézt do poznámky v objednávce heslo "škola volá".

Náš tip:

Pokud nakoupíte 3 položky za stejnou nebo velmi podobnou cenu

můžete ušetřit až

33%

 


 

 

 

Znáte z reklamy, televize nebo kina:

Cars, Disney, VALL-I, Puzzleball, Batman, High School, Medvídek PÚ, Asterix, Nemo, Sněhurka, BEN 10, Persil, Ariel, Lanza, Pronto, Silan, Lenor, Hannah Montana, Pokémon, my baby...