Nutno říci, že evropské Velké ceny míchají pořadím a zavedenými stereotypy. Co Velká cena to většinou něco jiného na dráze, ale i ve Vašem tipování. Tabulka se nám začíná docela vyrovnávat, takže se dá očekávat velký boj nejen na závodní dráze, ale i v Vašem tipování. Nyní máte menší pauzu, tak můžete přemýšlet o svých tipech a postupu nahoru v tabulce.

 

 

Výsledky tipování 10. VC Velké Británie

Výsledky tipování 11. VC Německa

Výsledky tipování 12. VC Maďarska

Celkové výsledky tipování po 12. VC

 

 

 

 

 

Případné reklamace získaných bodů přijímame do 7 dnů.

 

Nenašli jste se ve výsledcích, možné příčiny jsou:
1. Neměli jste dosud ani jeden tip správně.
2. Nepřečetli jste si řádně pravidla z čehož mohou plynout tyto chyby:
a) nepřihlásili jste se řádně do soutěže
b) tipujete mimo dobu povolenou pro tipování
c) Váš tip neměl správný tvar

 

Výherci tipování 10., 11. a 12. VC gratulujeme a vyzýváme jej k uplatnění výhry do 31. 8. 2010!!! Ostatní nezapomeňte tipovat 13. závod sezony myslím, že se v něm máme na co těšit a nebo chcete ostatní nechat vyhrát?

Upozornění pro návštěvníky přicházející pomocí odkazů z jiných stránek: Pokud nechcete přicházet o aktuální dění na těchto stránkách jako jsou např. vypsané soutěže a nebo akční nabídky můžete se přihlásit k odběru novinek emailem zadáním svého emailu v sekci NOVINKY EMAILEM. Toto přihlášení můžete potom kdykoliv zrušit.

 

Pro nově příchozí i účastníky soutěže z předchozích let jistě nebude překvapením, že soutěž a účast v soutěži se řídí pravidly, které po předcházejících zkušenostech opět doznaly v roce 2010 malých změn a stále také platí, že neznalost pravidel nemlouvá.

Jelikož i v samotné formuli 1 došlo k úpravě pravidel směřující k preferování vítěze závodu, dovolili jsme si ve stejném duchu upravit i naše pravidla tipování, aby došlo k větší dramatičnosti výsledků tipování ve smyslu vítěz bere nejvíc.

Pravidla tipování

1. Tipuje se na výsledky jednotlivých závodů formule 1 v sezoně 2010 a to:

a) vítěz kvalifikace pro závod – případné posunutí jezdce na startovním roštu dozadu nemá na výsledek tipování vliv. Za správný tip obdržíte 2 body.

b) Na jezdce, který zajel nejrychlejší kolo v závodě. Za správný tip obdržíte 1 bod.

c) Umístění jednotlivých jezdců v závodě na 1.- 3. místě. Za správný tip na jezdce, který dojede jako první v pořadí obdržíte 3 body, Za správný tip na jezdce, který dojede jako druhý v pořadí obdržíte 2 body. Za správný tip na jezdce, který dojede 3. v pořadí obdržíte 1 bod.

Maximální počet získaných bodů v rámci jedné Velké ceny F1 je 9.


2. Termíny tipování

Tipovat můžete od pondělí do počátku kvalifikačního tréninku předcházejícího konání závodu. Uzávěrka tipování je v 1 hodinu před začátkem kvalifikačního tréninku, rozhodující je datum a čas odeslání tipu. Veškeré časové údaje se vztahují k času v místě konání závodu.


3. Účast v soutěži

a) Do tipovací soutěže se přihlásíte zasláním mailu na adresu formule1@svetmodelu.cz s uvedením Vašeho jména, příjmení a obce, ve které bydílte, Vaším tipem pro aktuální závod a zvolením přezdívky, pod kterou budete figurovat v pořadí soutěže. Pokud bude přezdívka již obsazena budete vyzváni k její změně.

b) Do tipovací soutěže se můžete přihlásit kdykoliv po dobu konání soutěže, ale pouze jednou a po celou dobu tipování musíte používat stejnou e-mailovou adresu.

c) Zasláním mailu s tipem se považuje za souhlas s pravidly tipování.

d) Vlastní tip musí mít tento formát
- předmět mailu : Formule 1
- tělo mailu musí být ve tvaru:

přezdívka tipujícího/vítěz kvalifikace/jezdec na 1. pořadí/ jezdec na 2. pořadí/ jezdec na 3. pořadí/ jezdec, který zajel nejrychlejší kolo v závodě/

údaje mezi lomítky se nahrazují nezkomoleným příjmením jezdce bez znamének, lomítka se nesmí nahrazovat jinými znaky. Při nevyplnění předmětu mailu a nebo nedodržení formátu těla mailu, nebude možno mail zpracovat a nebude do tipování zařazen.

Příklad:

Soutěžící s přezdívkou „taurus“ tipuje vítěze tréninku Massu, pořadí jezdců na 1.-3. místě a nejrychlejší kolo Massy takto:

Taurus/Massa/Massa/Alonso/Hamilton/Massa/


4. Výhry

Po každém odjetém závodu (závodech) dojde k vyhodnocení Vašich tipů a bude stanoveno pořadí dle získaných bodů. Tipující s nejvyšším počtem bodů získává věcnou cenu a to model dle vlastního výběru v ceně 500 Kč a 10% slevu na zájezd 24h Le Mans 2010 nebo 2011 s cestovní kanceláří WISNAR . V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne lepší tip na pořadí jezdců na 1.nebo 2. nebo 3. místě, pokud ani toto nerozhodne, rozhoduje nižší datum a nebo čas zaslání tipu, dřívější tip vyhrává.

Po skončení sezony Formule 1 budou sečteny všechny získané body a určen tipující s nejvyšším počtem bodů a stejně tak tipující na druhém a třetím místě. V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne se o vítězi (vyšším pořadí) v tomto pořadí - větší počet správných tipů na jezdce, který dojel na 1. místě a nebo vyšší počet bodů v nejhorším tipu za všechny kola soutěže. Tipující s nejvyšším počtem bodů na 1. – 3. třetím místě budou odměněni věcnými cenami, které budou určeny v průběhu soutěže.
Všem soutěžícím, kteří získali v průběhu soutěže minimálně jeden bod bude umožněno získané body přeměnit na různé odměny, výhody a slevy.
Všechny výhry budou předány nejpozději do 60 dnů od skončení soutěže, způsobem určeným pořádající firmou. Nepředané výhry propadají ve prospěch pořadatele.

5. Závěrečná ustanovení

Údaje poskytnuté v souvislosti s touto soutěží, které mají charakter osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. se zavazujeme používat pouze k účelu této soutěže, nepředávat je jiným osobám s výjimkou partnerů soutěže a osob nutných k předání výhry či jiných výhod z této soutěže a zavazujeme se je chránit před zpřístupněním třetím osobám. Soutěžící účastí v soutěži dává souhlas k použití mailové adresy pro zasílání nabídek naší a spolupracujících firem, v případě výhry se zveřejněním svého jména, příjmení a fotografie z převzetí cen.

Porušení pravidel má za následek ztráty nároku na výhru a jiné výhody. Na výhru ani účast v soutěži nevzniká právní nárok a vymáhání výher a výhod z této soutěže právní cestou je vyloučeno.

 

Aktuální kalendář závodů najdete - ZDE -

Aktuální seznam jezdců najdete - ZDE -

 

Přejeme hodně štěstí při tipování a nezapoměňte, že se jede už tento víkend, takže svůj tip musíte zaslat již 8. 5. 2010 !

Dokažte, že jste lepší než ostatní, dokažte, že jste lepší než v loňském roce a nebo chcete nechat vyhrávat ostatní !!!

 

Znáte z reklamy, televize nebo kina:

Cars, Disney, VALL-I, Puzzleball, Batman, High School, Medvídek PÚ, Asterix, Nemo, Sněhurka, BEN 10, Persil, Ariel, Lanza, Pronto, Silan, Lenor, Hannah Montana, Pokémon, my baby...