Tak to zase vypadá po posledních dvou cenách na dominanci jedné stáje, ještě, že jste si jako tipující dosud neuvědomili, kdo je v této dosud dominantní stáji jednička s podle toho vypadaly Vaše tipy. Jinak je vidět, že pokud neprší tak je to pořád nuda a pár havárií před cílem na tom moc nezmění. Doufejme, že další VC bude dramatičtější.

 

 

Výsledky tipování 5. VC Španělska

Výsledky tipování 6. VC Monaka

Celkové výsledky tipování po 6. VC

 

 

 

Případné reklamace získaných bodů přijímame do 7 dnů.

Nenašli jste se ve výsledcích, možné příčiny jsou:
1. Neměli jste dosud ani jeden tip správně.
2. Nepřečetli jste si řádně pravidla z čehož mohou plynout tyto chyby:
a) nepřihlásili jste se řádně do soutěže
b) tipujete mimo dobu povolenou pro tipování
c) Váš tip neměl správný tvar

 

Výherci tipování 6.VC gratulujeme a vyzýváme jej k uplatnění výhry do 31. 5. 2010!!! Ostatní nezapomeňte tipovat 7.závod sezony a nebo chcete ostatní nechat vyhrát?

Upozornění pro návštěvníky přicházející pomocí odkazů z jiných stránek: Pokud nechcete přicházet o aktuální dění na těchto stránkách jako jsou např. vypsané soutěže a nebo akční nabídky můžete se přihlásit k odběru novinek emailem zadáním svého emailu v sekci NOVINKY EMAILEM. Toto přihlášení můžete potom kdykoliv zrušit.

 

Pro nově příchozí i účastníky soutěže z předchozích let jistě nebude překvapením, že soutěž a účast v soutěži se řídí pravidly, které po předcházejících zkušenostech opět doznaly v roce 2010 malých změn a stále také platí, že neznalost pravidel nemlouvá.

Jelikož i v samotné formuli 1 došlo k úpravě pravidel směřující k preferování vítěze závodu, dovolili jsme si ve stejném duchu upravit i naše pravidla tipování, aby došlo k větší dramatičnosti výsledků tipování ve smyslu vítěz bere nejvíc.

Pravidla tipování

1. Tipuje se na výsledky jednotlivých závodů formule 1 v sezoně 2010 a to:

a) vítěz kvalifikace pro závod – případné posunutí jezdce na startovním roštu dozadu nemá na výsledek tipování vliv. Za správný tip obdržíte 2 body.

b) Na jezdce, který zajel nejrychlejší kolo v závodě. Za správný tip obdržíte 1 bod.

c) Umístění jednotlivých jezdců v závodě na 1.- 3. místě. Za správný tip na jezdce, který dojede jako první v pořadí obdržíte 3 body, Za správný tip na jezdce, který dojede jako druhý v pořadí obdržíte 2 body. Za správný tip na jezdce, který dojede 3. v pořadí obdržíte 1 bod.

Maximální počet získaných bodů v rámci jedné Velké ceny F1 je 9.


2. Termíny tipování

Tipovat můžete od pondělí do počátku kvalifikačního tréninku předcházejícího konání závodu. Uzávěrka tipování je v 1 hodinu před začátkem kvalifikačního tréninku, rozhodující je datum a čas odeslání tipu. Veškeré časové údaje se vztahují k času v místě konání závodu.


3. Účast v soutěži

a) Do tipovací soutěže se přihlásíte zasláním mailu na adresu formule1@svetmodelu.cz s uvedením Vašeho jména, příjmení a obce, ve které bydílte, Vaším tipem pro aktuální závod a zvolením přezdívky, pod kterou budete figurovat v pořadí soutěže. Pokud bude přezdívka již obsazena budete vyzváni k její změně.

b) Do tipovací soutěže se můžete přihlásit kdykoliv po dobu konání soutěže, ale pouze jednou a po celou dobu tipování musíte používat stejnou e-mailovou adresu.

c) Zasláním mailu s tipem se považuje za souhlas s pravidly tipování.

d) Vlastní tip musí mít tento formát
- předmět mailu : Formule 1
- tělo mailu musí být ve tvaru:

přezdívka tipujícího/vítěz kvalifikace/jezdec na 1. pořadí/ jezdec na 2. pořadí/ jezdec na 3. pořadí/ jezdec, který zajel nejrychlejší kolo v závodě/

údaje mezi lomítky se nahrazují nezkomoleným příjmením jezdce bez znamének, lomítka se nesmí nahrazovat jinými znaky. Při nevyplnění předmětu mailu a nebo nedodržení formátu těla mailu, nebude možno mail zpracovat a nebude do tipování zařazen.

Příklad:

Soutěžící s přezdívkou „taurus“ tipuje vítěze tréninku Massu, pořadí jezdců na 1.-3. místě a nejrychlejší kolo Massy takto:

Taurus/Massa/Massa/Alonso/Hamilton/Massa/


4. Výhry

Po každém odjetém závodu (závodech) dojde k vyhodnocení Vašich tipů a bude stanoveno pořadí dle získaných bodů. Tipující s nejvyšším počtem bodů získává věcnou cenu a to model dle vlastního výběru v ceně 500 Kč a 10% slevu na zájezd 24h Le Mans 2010 nebo 2011 s cestovní kanceláří WISNAR . V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne lepší tip na pořadí jezdců na 1.nebo 2. nebo 3. místě, pokud ani toto nerozhodne, rozhoduje nižší datum a nebo čas zaslání tipu, dřívější tip vyhrává.

Po skončení sezony Formule 1 budou sečteny všechny získané body a určen tipující s nejvyšším počtem bodů a stejně tak tipující na druhém a třetím místě. V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne se o vítězi (vyšším pořadí) v tomto pořadí - větší počet správných tipů na jezdce, který dojel na 1. místě a nebo vyšší počet bodů v nejhorším tipu za všechny kola soutěže. Tipující s nejvyšším počtem bodů na 1. – 3. třetím místě budou odměněni věcnými cenami, které budou určeny v průběhu soutěže.
Všem soutěžícím, kteří získali v průběhu soutěže minimálně jeden bod bude umožněno získané body přeměnit na různé odměny, výhody a slevy.
Všechny výhry budou předány nejpozději do 60 dnů od skončení soutěže, způsobem určeným pořádající firmou. Nepředané výhry propadají ve prospěch pořadatele.

5. Závěrečná ustanovení

Údaje poskytnuté v souvislosti s touto soutěží, které mají charakter osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. se zavazujeme používat pouze k účelu této soutěže, nepředávat je jiným osobám s výjimkou partnerů soutěže a osob nutných k předání výhry či jiných výhod z této soutěže a zavazujeme se je chránit před zpřístupněním třetím osobám. Soutěžící účastí v soutěži dává souhlas k použití mailové adresy pro zasílání nabídek naší a spolupracujících firem, v případě výhry se zveřejněním svého jména, příjmení a fotografie z převzetí cen.

Porušení pravidel má za následek ztráty nároku na výhru a jiné výhody. Na výhru ani účast v soutěži nevzniká právní nárok a vymáhání výher a výhod z této soutěže právní cestou je vyloučeno.

 

Aktuální kalendář závodů najdete - ZDE -

Aktuální seznam jezdců najdete - ZDE -

 

Přejeme hodně štěstí při tipování a nezapoměňte, že se jede už tento víkend, takže svůj tip musíte zaslat již 8. 5. 2010 !

Dokažte, že jste lepší než ostatní, dokažte, že jste lepší než v loňském roce a nebo chcete nechat vyhrávat ostatní !!!

 

Znáte z reklamy, televize nebo kina:

Cars, Disney, VALL-I, Puzzleball, Batman, High School, Medvídek PÚ, Asterix, Nemo, Sněhurka, BEN 10, Persil, Ariel, Lanza, Pronto, Silan, Lenor, Hannah Montana, Pokémon, my baby...