Narozeniny jsme v 31. týdnu tohoto roku zdárně oslavili a tak ještě musíme tuto akci vyhodnotit.

Dne 31.7.2008 jsme oslavili 18. výročí existence subjektu IVO BORSKÝ – BOALLGET, podnikajícího na základě živnostenského listu, který je Vaším dodavatelem modelů a provozovatelem internetových stránek Svět modelů. Pokud se divíte proč to píšeme tak složitě, tak vězte, že jsme sice mohli někoho uvézt v omyl názvem firma (za což se omlouváme), ale mnozí si to spletli s jinou firmou podobného jména, ale ta slavila o několik týdnů dříve, čímž se ale nevešla do zadání, nehledě na to, že se stačilo podívat na faktury, kdo že to vlastně slaví a porovnat název a třeba IČ.

Tímto bych chtěl poděkovat všem co nám blahopřáli správně a notně nám pustili žilou v poskytnutých slevám, ale i těm co nám blahopřáli přáním ( nebo to nebylo přání ?!)

„ Než bych Vám blahopřál, tak radši nechci slevu „


Nicméně z ostatních přání bylo jako nejlepší vybráno našimi pracovníky toto od pana  J. Č,

„Prajem Vám pevné zdravie a dlhý život, ale ako to na svete chodí, všetko má svoj začiatok a koniec, a tak ak raz dôjde k tomu, že všetci pracovníci Boallgetu nastúpia pred nebeskú bránu, kde im otvorí svätý Peter nech každý vyfasuje dlhú bielu bradu, červený plášť s bielymi kožušinovými okrajmi a červené čiapky, a mnohopočetný záprah sobov s obrovskými saňami, do ktorých naložia tony a tony prekrásnych modelov, ktorými budú obšťastňovať  všetkých ľudí na svete. Toto Vám prajem, pretože som presvedčený, že budete tými najlepšími dedami mrázmi, aké kedy táto zem, pardón tieto nebesá kedy nosili.“

který tímto získává zdarma zboží dle vlastního výběru v hodnotě 1000 Kč.

No a Vy ostatní co jste neuhodli to můžete zkusit příště.

 

 

 

 

 

 

Vstupte na Subaru Ostrava