Poslední dobou jsme začali rozesílat novinky emailem a někteří z Vás se diví proč jim to chodí, někteří nás označují za spamery a někteří jsou mrzutí, že o novinkách, které jsme oznamovali v mailu nevěděli a propásli některou z novinek.

Jak to teda je a k čemu je odběr novinek

1. Rozesílání novinek není žádný spam ani zneužití Vašich mailových adres z shopu, každý z Vás kdo je dostává si tuto možnost zvolil sám a dobrovolně, ať již při registrace do shopu viz. obrázek 

 

 

nebo uvedením své emailové adresy a jejím odesláním z boxu „Novinky emailem“ ( pravý sloupec shopu a magazínu ) viz. obrázek.

 

 

2. Novinky emailem slouží především k upozornění na aktuální dění v shopu, popř. v magazínu jako je například zařazení nového zboží do shopu, anonce na nový článek v magazínu a jiné dění související s naší firmou. Myslíme si, že jakékoliv upozornění na dění na našich stránkách může být pro Vás přínosem, jelikož nemusíte neustále navštěvovat naše stránky a zjišťovat co je na nich nového. Tímto Vás samozřejmě nechceme odrazovat od návštěv stránek a proto ne každá aktualizace bude rozesílána mailem.

 

Proč se registrovat k odběru novinek emailem

 

Kromě výše uvedených bodů 1 a 2, může být v budoucnu registrace k odběru novinek  pro Vás velmi výhodná. Připravujeme pro Vás několik zpestření našich stránek a několik nových funkčností shopu a právě povědomí o připravovaných akcích a nabídkách Vám může přinést jistou výhodu a to například v případě nákupu i finanční. Možná jste dnes někteří zaregistrovali v shopu, že se objevilo nové tlačítko „Holandská dražba“ ( levý sloupec shopu nahoře ), viz. obrázek,

 

 

ale jen ten kdo je přihlášen k odběru novinek bude o ní vědět předem a tak se bude moci dražby zúčastnit od počátku a nic mu neuteče, stejně tak jako u dalších připravovaných akcí a bonusech pro naše zákazníky, kdy může například rozhodovat pouze rychlost Vaší reakce.

 

Co říci závěrem

 

Snad jen to, že kdo ještě není registrován k odběru novinek aby tak co nejdříve učinil a ti z Vás co již registrovaní jsou by měli věnovat zvýšenou pozornost své mailové schránce.


P.S. Holandská dražba bude uvedena do ostrého provozu v následujících dnech!!!