Úvodní stránka BoallgetÚvodní stránka Boallget
Počet položek:
0 Ks
Hodnota nákupu:
0 Kč

  

   Soutěž na měsíc únor 2008 - výsledky z měsíce ledna 2008

Autor: IVO BORSKÝ      Zadáno: 23.02.2008 17:23:05

Správná odpověď na otázku z měsíce prosince je Škoda Fabia combi, výrobce KADEN. Správných odpovědí tentokrát přišlo 41%  a z nich byli vylosováni a upozorněni mailem  tito výherci L.E. z Hradce Králové, J. M. z Prahy a P. Z. z Prahy. Výhercům gratulujeme.

 

Pro nedostatek času tentokrát zase něco lehkého

Otázka na měsíc únor - uveďte značku a měřítko auta a výrobce modelu, jehož detail je na obrázku.

Upozornění: nekompletní odpovědi budou vyřazeny! 

 Tak se snažte a nenechávejte vyhrávat ostatní, model je tentokrát znova z naší nabídky, ale vzhledem k aktuální skladové dostupnosti se nemusí zobrazovat.

Odpověď na dnešní otázky zasílejte do 29. 2. 2008
výhradně na adresu:
soutez@svetmodelu.cz
a do předmětu uveďte "Soutěž",
nepište do mailu s odpovědí žádné jiné zprávy a dotazy,
jelikož zprávy padají do určené složky, kterou čtu až před losováním, takže si toho nemusím všimnout, děkuji za pochopení.

Pravidla:
a) 1 osoba může poslat pouze 1 odpověď a musí být podepsaná alespoň iniciálami jména s uvedením místa bydliště. Z jedné mailové adresy může přijít pouze jedna odpověď. Při porušení tohoto bodu, budou všechny odpovědi vyhodnoceny jako nesprávné a budou vyřazeny.
b) Ze všech správných odpovědí bude vylosován výherce. Oznámení o výhře bude zasláno na mailovou adresu, ze které byla odeslána odpověď.
c) Výhry a výhody z výher nejsou právně vymahatelné.
d) Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci firmy BOALLGET a jejich rodinní příslušníci.

A o co hrajeme? O propagační předměty a poukázky na slevu.

Jelikož se množí dotazy ze Slovenska, zda bude i doprava na Slovensko zdarma, konzultovali jsme to s některými soutěžícími a rozhodli jsme, že aby se soutěžící z ČR necítili ukřivděni, že částku na dopravu mimo ČR snížíme v případě výhry o cenu tuzemské dopravy a to o 120 Kč.

POZOR - je nutné dodržovat pravidla soutěže, zejména bod 1. !!!!

Pokud Vám soutěž připadá příliš těžká nebo nezajímavá, rád se budu zaobírat Vašimi návrhy jak soutěž vylepšit, které mi můžete posílat na soutez@svetmodelu.cz .

 

 
 




 

Diskuse


Pro vstup do diskuse je nutno se nejdříve přihlásit !


Fulltextové hledání

Hodnocení článku

Průměrné hodnocení: 4,5

Počet hlasujících: 2

Novinky emailem

© 1988-2024 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET, Heřmanická 1469/47, 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel: +420596240294 UPOZORNĚNÍ: Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Veškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!!







TOPlist TOPlist TOPlist