Původně jsem chtěl tento článek věnovat annonci na nový model o Sunstaru, který v nejbližší době přijde na trh a to Volkswagen Van Samba 1962 v měřítku 1:12 a tak jsem zabrousil na stránky Sunstaru a našel jsem tam tento link http://www.thecarroom.com/samba.html , kde se mělo nacházet video. Po kliknutí na odkaz jsem zjistil, že se tu nachází velice dobrá prezentace tohoto modelu a současně mě zaujalo i pozadí v místnosti i fundovanost muže na videu. Po zhlédnutí videa, kdy jsem si myslel, že jde o prezentaci nějakého prodejce jsem se pustil do dalšího prohlížení stránek a byl jsem celkem překvapen zjištěním, že stránky jsou sběratele, který zcela evidentně propadl svému koníčku. Na těchto stránkách najdete i spoustu dalších videí prezentujících velmi zajímavé modely, jako např. netrpělivě očekávanou novimku od CMC a Mercedes-BENZ SLR 1955 Mille Miglia, která by měla podle posledních zpráv dorazit ještě do vánoc ( odkaz zde- http://www.thecarroom.com/showroom.html ).

Současně bych doporučil prohlédnout si i stránku o historii budování tohoto "automobilového sálu" ( odkaz zde http://www.thecarroom.com/history.html ), a především tuto stránku prohlížet s manželkou, přítelkyní či jinou osobou, aby konečně pochopila, že nejste na světě jediný "blázen" propadlý tomuto krásnému koníčku a hlavně,  aby věděly, jak taková prezentace sbírky má vypadat a že ta Vaše tak jednou vypadat musí, tak ať se s tím radši smíří. Bohužel na stránkách není vidět, zda dotyčný už není třeba rozvedený.

Vzhledem k nedostaku času a mé nedokonalé angličtině jsem nestihl tyto stránky pečlivě pročíst a mohu se v něčem mýlit, třeba dotyčný se natáčením videa živí, ale stejně je to ta nejlepší prezentace co jsem u nás a nebo u zahraničních sběratelů viděl.

Jinak pokud si budete dávat novoroční předsevzetí, dejte sitřeba, že chcete vybudovat taky takový sál a začněte již dnes, například vyklizením sklepa.

Bohužel mám i špatnou zprávu - firma CMC bude objednávky na v článku zmiňovaný model Mercedes v letošním roce krátit, takže kdo ještě nemá předobjednávku a chce model z první dodávky a ne třeba rok čekat na další dodávku, měl by tak co nejrychleji učinit, jelikož modelu bude pouze omezené množství, takže nám nezbývá než model expedovat dle pořadí došlých předobjednávek.