Jako každý rok se výrobci snaží nejvíce před vánocemi a není tomu jinak ani letos. Firma NOREV vyrazila do boje se spoustou nových modelů v nových krabicích a novým sloganem

"BIG TOYS 4 BIG BOYS"

("Velké hračky pro velké chlapce")

V současné dob jsme svědky důrazné ofenzívy firmy NOREV, která se netají přáním stát se důležitým hráčem na trhu modelů a musíme potvrdit, že se ji to pomalu začíná dařit vzhledem k prudkému nárůstu počtu novinek a především nárůstu kvality modelů. Velmi výrazný posun vpřed zaznamenala firma Norev především zavedením nové řady v měřítku 1:18 s výrazným kvalitativním růstem, mnozí z Vás mají doma například Citroen C6 a nebo Audi A6, které jsou plně poměřitelné s lídry v této cenové kategorii at již modely Kyosho či Minichamps. Stejně se firmě začíná dařit i s modely vozů od 40-70. let, kde neustále přináší další novinky a zdá se, že v tomto segmentu se již stala jedničkou na trhu. Také v měřítku 1:43 je za poslední roky vidět výrazný kvalitativní, ale i kvantitativní posun vpřed, bohužel tato kategorie je poněkud našimi sběrateli trochu opomíjena.

Jak jsem již uvedl v ůvodu článku, vyrazila firma NOREV do předvánočního boje s novým sloganem, který se objevil na nově desingovaných krabicích, u kterých je ale škoda, že se změnil pouze desing a ne provedení. A aby dostáli svému novému sloganu přibylo nám v nabídce spoustu nových modelů, z nichž Vám představíme ty nejzajímavější s kterými si jde opravdu vyhrát.

PEUGEOT 402 Eclipse 1937

Tento vůz byl jeden z milníků v automobilové histori a to jak z hlediska techniky, ale především z hlediska desigu. V provedení cabriolet s pevnou skládací střechou, ale ano čtete dobře, tento model je zakladatelem dnes velmi populárních CC coupe-cabiolet vozů, byl představitelem špičkového desingu a luxusu, který v dané době velmi dobře vyjadřoval společenské postavení majitelů těchto vozů. Vůz se vyráběl ve dvou provedeních skládání střechy a to pro ty bohatší zákazníky s elektrickým pohonem a nebo se střecha musela skládat ručně. Celý mechanismus skládání je velmi dobře zpracován i a modelů, narozdíl od jiných značek je bezproblémově funkční. Tohoto typu bylo vzhledem k předválečnému období vyrobenou velmi malé množstí a je proto v současnosti velmi ceněným veteránem. 

a  nechybí samozřejmě ani kufry na míru

Pokud Vás tento model zaujal, můžete jej zakoupit - ZDE -

 

Jako další "hračku"  jsme pro Vás připravili model obytného přívěsu. 

CARAVANE CARAVELIAR AMBIANCE STYLE

Že na přívěsu není nic zajímavého? Ale je, tento má odnímatelnou střechu, abyste si ho mohli dobře prohlédnou i zevnitř. 

Že je stejně nanic, když ho není za co zapojit? Zase se mýlíte tento model má v příslušenství i závěsné zařízení na auto, které lze jednoduchým způsobem namontovat na vybrané modely. 

Závěsné zařízení lze namontovat na tyto modely - Peugeot 407 Berline, Peugeot 307 3 portes, Citroen C4 Grand Picasso, Citroen C4 Berline, Renault Megane coupe a Renault Laguna Berline.

Pokud Vás model zaujal, můžete ho zakoupit - ZDE -