Internetový obchod Svět modelů, dříve GIGASHOP, již funguje hezkou řádku let a stejně dlouho jsme s Vámi, našimi zákazníky  v mailovém nebo telefonickém kontaktu, kdy řešíme i jiné záležitosti než jsou modely a přitom se vůbec osobně neznáme.

A právě toto jsme se rozhodli změnit a tímto Vás zveme na 2. setkání s pracovníky firmy BOALLGET a sběrateli.

 

Setkání se koná dne 29.9.  2006, je to pátek a den předtím je svátek, tudíž má většina z Vás volno od 15,00 hodin v NEW RIO baru v Bohumíně, ulice Koperníkova, vedle aquaparku.

Abychom se případně nenudili, připravili jsme pro Vás i turnaj v bowlingu.

Parametry setkání:  sběratelé modelů a podobní
Měřítko:  všechna možná i myslitelná
Cena:  pouze ztráta volného času
Doporučujeme:
auta nechat doma, případně si zajistit odvoz nebo nocleh

Vstupné: prokázání, že jste platícím zákazníkem, dobrá nálada a chuť bavit se
Vstupné zahrnuje: vstup, bowlingový turnaj,  výměnu zkušeností s jinými sběrateli, večeři 
( nápoje si hradí každý sám!!! )

Vzhledem k omezené kapacitě baru ( nebo zda má vůbec smysl akci pořádat?! )  je nutné se na setkání zaregistrovat.

Uvítali bychom taky, aby se registrovali pouze vážní zájemci o setkání, aby to nedopadlo jako minule, kdy valná většina registrovaných nakonec nepřijela!!!

Registraci zašlete na email: ivo.borsky@boallget.cz  do 26. 9. 2006.  Pokud budete chtít přijet ze vzdálenějších míst, můžete Vám zajistit nocleh v penzionu cca 40 metrů od baru. Pokud Vás nechtějí pustit Vaše drahé polovičky, klidně je i s dětmi a babičkami a třeba i tchýněmi vezměte s sebou a můžete je zatímco se budete bavit, uložit do aquaparku.

Takže tento víkend posekejte trávu, zazimujte bazény, nasekejte dřevo na zimu, prostě udělejte vše nezbytné, aby jste měli 29.9. volno, již dnes máme přislíbenou účast více než dvou sběratelů (přijedou 3! to byl vtip!!!).

NEVÁHEJTE

a

 přijďte si to s námi vyřídit, můžete si to s námi z očí do očí vyříkat, proč Vám neustále nejsme schopni dodat Vámi objednané zboží, proč jsme neochotní a neurvalí, proč nám vše tak dlouho trvá!!!

A Janíček už jezdit ani nemusí!!!