Chcete vidět na vlastní oči nejslavnější závod světa 24 hodin Le Mans a sbíráte modely? Chcete mít zájezd na 24 hodin Le Mans
zdarma?

Chcete mít modely

zadarmo?

Tak čtěte dál!!!

Termín konání závodu 24 hodin Le Mans se nezadržitelně blíží a tak jsme pro naše čtenáře, zákazníky a příznivce Le Mans připravili velmi zajímavou nabídku.

Ve spolupráci s CK Wisnar, která je pořadatelem jediného zájezdu na nejslavnější závod světa 24 hodin Le Mans, Vám můžeme nabídnout tuto jedinečnou příležitost  jak mít třeba tento zájezd do Le Mans zdarma nebo i modely zadarmo.

Co k tomu potřebujete?

 

1)      Jak mít modely zadarmo - Stačí když si přes Svět modelů zarezervujete zájezd CK WISNAR do Le Mans, na který jen u nás dostanete okamžitě 15% slevu a za ušetřené peníze můžete u nás nebo kdekoliv jinde nakoupit modely, které tak máte zadarmo!!!

 

Ale to není všechno!

 

2)      Jak mít zájezd do Le Mans zdarma – každý aktivní účastník zájezdu do Le Mans s CK WISNAR, který provedl svou rezervaci přes Svět modelů dostane nejen 15% slevu na zájezd, ale k tomu i poukaz na 10% slevu při nákupu modelů v Světě modelů a pak už záleží jen na Vás kolik nakoupíte modelů, čím víc jich nakoupíte, tím levněji Vás přijde zájezd do Le Mans a můžete ho mít takto třeba i zadarmo!!!

 

 

Postup pro získání těchto výhod je následující:


1) Proveďte rezervaci zájezdu do Le Mans u Světa modelů nejpozději do 10. 5. 2006 a my Vám okamžitě přiznáme slevu 15% z ceny zájezdu. Cena zájezdu po slevě bude jen pro Vás  2999 Kč.

Rezervaci proveďte mailem na adrese soutez@svetmodelu.cz .

Vaše rezervace budou předány CK Wisnar, která Vás bude neprodleně kontaktovat.

 

2)   Všichni aktivní účastníci zájezdu do Le Mans s CK Wisnar obdrží po návratu ze zájezdu poukaz na 10% slevu na nákup modelů v Světě modelů.

 

Bližší informace o zájezdu na závod 24 hodin Le Mans najdete   – ZDE –

 

UPOZORNĚNÍ: Jelikož je počet míst omezen, nejsme v žádném případě odpovědni za počet volných míst v tomto zájezdu, radši proveďte svou rezervaci co nejdříve, bylo by škoda přijít o všechny výhody. Nezapomeňte vzít s sebou třeba svoje drahé polovičky, ty mohou místo závodu procházet okouzlující Paříží.

 

 

Aktuální nabídku dalších zájezdů CK Wisnar najdete na www.wisnar.cz