WELLY
Welly nemělo letos tolik novinek jako v předchozích letech, ale i tak si přijdeme na své zvláště v měřítku 1:24. V měřítku 1:18 Vás zcela jistě zaujme Corvette, v měřítku 1:24 se firma drží osvědčených novinek automobilového světa.

tento Ford vypadá taky dobře

V měřítku 1:24 sází především na současné novinky uatomobilového světa

 

 

YATMING
Na YATMING nám bohužel jaksi nezbyl čas, tak aspoň něco

 

BBURAGO
Jediným překvapením bylo, že se firma vůbec zůčastnila veletrhu. Na rozdíl od minulých let se stánek krčil ve vedlejší uličce, čemuž se nelze divit, vzhledem k sortimentu co firma vystavovala. K vidění byly pouze barevné variace stávajících nebo dosud nevyrobených modelů, které byly představeny již v loňském roce. Výroba se velmi pomalu rozbíhá a definitivní odpověď co bude dál jsme nedostali.

 

MAISTO
V Maistu stejně jako každý rok jsou fotografové zjevným nepřítelem zřejmě provádějící průmyslovou špionáž, přesto jsme zachytili alespoň Porsche Caymann v měřítku 1:18. 

 

 

REVELL
REVELL představil nový Wiesmann a VW Corrado

 

 

SIGNATURE
Bohužel u této firmy selhala tehnika, takže nemáme žádné fotografie, což Vám vynahradíme až budou skladem. Těšit se můžete na Mercedes-Benz 770K cabrio, Buick, Pierce Arrow, pár nových modelů v měřítku 1:32 a zátek chladičů.

 

 

A na ostatní značky nám bohužel nevyšel čas, tak snad za rok!!!