MOTOR CITY CLASSIC
U firmy MCC každý očekával nějakou tu novinku pořádného veterána, ale nikdo se nedočkal. Teda pokud nejste příznivci opravdu zvláštní i když hezké série rezavých a travou zarostlých vraků.

 

 

MINICHAMPS
Modely MINICHAMPS patří spolu s modely AUTOART a IXO k nejsbíranějším modelům vůbec. Firma hraje prim jak co do množství modelů tak i v jejich zpracování. Ani letos tomu nebude jinak. Samotná expozice patří každoročně mezi největší a nejnavštěvovanější. V čele stánku byl jako obvykle model z titulní stránky katalogu, na který dává firma největší důraz, letos to byl závodní Mercedes-Benz 300 SEL.

Prezentována byla většina novinek včetně loňských, které se nestihly vyrobit. Součástí expozice byly také modely Kyosho, Yatming a BBR na jejichž distribuci se firma Minichamps podílí. Pro značnou rozsáhlost nabídky modelů se nebudeme na tomto místě zabývat jednotlivými novinkami, dáme jim prostor později. Takže se aspoň pokochejte pohledem na fotografie. 

 

 

NOREV
U Norevu jako každoročně velké plány, letos dokoce posílily i management firmy, tak uvidíme, zvláště po blamáži s nedostatkovým Citroenem SM. S představenými novinkami už to tak slavné nebylo, tak jim dejme čas.

Pro ty, na které se nedostalo, toto je Citroen SM