Počet položek :
0 Ks
Hodnota nákupu :
0,00 Kč
Vymazat košíkZobrazit košík
obrázek titulní stránka
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím se registrovat na těchto stránkách dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

 


© 2004-2017 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET , Heřmanická 1469/47 , 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel/Fax: +420596240294 UPOZORNĚNÍ:Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Věškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
TOPlist TOPlist TOPlist

 SCHLEICH
 novinky 2018
SCHLEICH 13856 ANGLICKÝ PLNOKREVNÍK HŘEBEC
SCHLEICH 13874 HORSKÝ SKOT BRAUNVIEH KRÁVA

SCHLEICH 14812 LEV
SCHLEICH 14807 KOSATKA
SCHLEICH 14815 MEDVÍDEK KOALA
 


Znáte
z TV

Pokémon
Pokémon


Znáte
z TV

Gormiti
Gormiti

Mycí kout pro koně
SCHLEICH 42104 MYCÍ KOUT PRO KONĚ
SCHLEICH


Nová
ŠKODA FABIA III

ŠKODA FABIA III RACE BLUE 1:43 I-SCALE
již od 499 Kč


Autíčka
Tut Tut

AUTÍČKO TUT TUT DODÁVKA MLUVÍCÍAUTÍČKO TUT TUT HASIČI MLUVÍCÍ
AUTÍČKO TUT TUT POLICIE MLUVÍCÍAUTÍČKO TUT TUT ZÁVOĎÁK