Počet položek :
0 Ks
Hodnota nákupu :
0,00 Kč
Vymazat košíkZobrazit košík
obrázek titulní stránka
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím se registrovat na těchto stránkách dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

 


© 2004-2017 BOALLGET - Všechna práva vyhrazena © BOALLGET , Heřmanická 1469/47 , 71000 Slezská Ostrava, IČO: 11194961, Tel/Fax: +420596240294 UPOZORNĚNÍ:Veškerý obsah těchto stránek je chráněn podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Věškeré texty, fotografie a jiná díla zde uvedené jsou chráněny každé zvlášť i včetně jejich uspořádání a bez prokazatelného souhlasu firmy BOALLGET je výslovně zakázáno jejich kopírovaní, tisknutí či jiné šíření jakýmkoliv způsobem. Některé části obsahují skryté ochranné prvky, které mohou být využity v trestním nebo občanskoprávním řízením proti neoprávněným osobám!!! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
TOPlist TOPlist TOPlist

Jawa 50
JAWA 50 TYPE 21 TURQUOISE
JAWA 50 TYPE 21 ROSEHIP RED

JAWA 50 TYPE 20 DARK CHERRY RED


Novinka
Trash pack 3

Trash
pack 3


Znáte
z TV

Gormiti
Gormiti

Lovec duchů
LOVEC DUCHŮ EPEE
hra pro jednoho nebo dva hráče


Požárník
SAM

POŽÁRNÍK SAM PLYŠ 45 cm
 


Želvy Ninja
ŽELVY NINJA FIGURKY HRAČKY PUZZLE