S blížícími se vánocemi jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku stavebnic o v České republice zatím málo známé stavebnice Bloco.
 

Bloco

Stavebnice Bloco
jsou opravdu zábavné hračky vysoké kvality a originality vyráběné v Kanadě (žádná čína) kanadskou rodinnou firmou Bloc Toys.
 
Bloco jsou hračky ze zcela unikátního materiálu, vysoce husté pěny, jejíž materiálové složení má firma Bloco Toys patentováno. Materiál je samozřejmě zdraví neškodný, netoxický a antibakteriální.. Přesné jednotlivé díly lze spojovat mezi sebou, ale i pomocí speciálních plastových spojek, díky nimž pak můžete takto spojenými dílu otáčet v libovolném směru.
 
 
Ze stavebnic Bloco lze takto sestavovat jednoduché modely jako jsou například hadi,

Bloco hadi

ale i vysoce složité fantastické 3D modely různých velkých zvířat nebo v současné době tolik oblíbených prehistorických zvířat.

Bloco draci

Z jednotlivých stavebnic Bloco lze sestavit několik zvířátek a nebo postaviček dle návodu či vlastní fantasie, ale to pravé nadšení z hraní se stavebnicemi Bloco nastává při kombinování různých stavebnic Bloco, kdy si můžete sestavit zvířátka, které nejsou obsahem současně vyráběných stavebnic a hlavně při stavbách dle vlastní fantasie, kdy mohou takto vzniknout různí mutanti či fantastické příšerky.
 
Firma Bloco Toys držitelem velkého množství ocenění různých organizací, odborných médií, veletrhů a nebo i hlasování rodičů za inovaci, kreativnost a bezpečnost svých výrobků.
 
Přestaňte si hrát s něčím – hrejte si se stavebnicemi Bloco
 
Bloc Toys
Představivost není v ceně


Chcete - li se seznámit se sortimentem Bloco a nebo stavebnice rovnou zakoupit pokračujte