Slavte s námi!!!
 
V letošním roce to bude neuvěřitelných 20 let co jsem získal živnostenské oprávnění na jméno IVO BORSKÝ – BOALLGET, na který provozuji svoji činnost jako jeden z mála tehdy vzniklých živnostníků do dnešních dnů a doufejme, že alespoň ještě dalších 20 let. A jelikož je rok 2010 i desátým rokem existence našeho online shopu, myslím si, že vzhledem k oběma výročím si to zaslouží nějakou malou oslavu.
 

Slavte s námi!!!

 

 
Jako první akci související s letošní oslavou obou výročí jsme pro Vás připravili
 
 
Slosovatelné kupony
 
Pravidla akce:
V případě nákupu v hodnotě vyšší než 1000 Kč s DPH (bez dopravného) na provozovně Ivo Borský – BOALLGET nebo v internetovém shopu www.svet-modelu.cz obdržíte slosovatelný kupon, který bude slosován o různé ceny a výhody v den konání hlavní oslavy narozenin. K zařazení kuponu do losování bude nutné odpovědět na jednoduché soutěžní otázky o kterých budete předem informováni. Kuponů můžete získat v průběhu akce neomezený počet, záleží jenom na počtu Vašich objednávek, čím větší počet, tím větší naděje na výhru. V případě slučování více jednotlivých objednávek do jedné zásilky máte nárok pouze na 1 kupon. Akce bude ukončena 14 dnů přede dnem 20. výročí založení firmy.
 
Údaje poskytnuté v souvislosti s touto akcí, které mají charakter osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. se zavazujeme používat pouze k účelu této akce, nepředávat je jiným osobám s výjimkou partnerům akce a osob nutných k předání výhry či jiných výhod z této akce a zavazujeme se je chránit před zpřístupněním třetím osobám. Účastník akce dává souhlas k použití mailové adresy pro zasílání nabídek naší a spolupracujících firem, v případě výhry se zveřejněním svého jména, příjmení a fotografie z převzetí cen.
 
Porušení pravidel má za následek ztráty nároku na výhru a jiné výhody. Na výhru ani účast v soutěži nevzniká právní nárok a vymáhání výher a výhod z této soutěže právní cestou je vyloučeno. Z akce jsou vyloučeni zaměstnanci firmy a jejich rodinní příslušníci.
 
 
 

  

 


KADEN:Totální doprodej civilních modelů Škoda v měřítku 1:87 a 1:43,
slevy až 59%!!!
Znáte z reklamy, televize nebo kina:
Cars, Disney, VALL-I, Puzzleball,
Batman, High School, Medvídek PÚ, Asterix, Nemo, Sněhurka, BEN 10Persil, Ariel, Lanza, Pronto, Silan, Lenor, Hannah Montana, Pokémon, my baby...