Dnes Vám konečně přinášíme výsledky tipování dosud odjetých závodů formule a průběžné pořadí. Zpoždění bylo způsobeno technickými problémy těchto stránek, které jsou snad již definitivně odstraněny. Za zpoždění zpracování výsledů se omlouváme. A nezapomeňte tipovat 8. závod sezony!

Výsledky 1. závodu VC Austrálie

Výsledky 2. závodu VC Malajsie

Výsledky 3. závodu VC Číny

Výsledky 4. závodu VC Bahrajnu

Výsledky 5. závodu VC Španělska

Výsledky 6. závodu VC Monaca

Výsledky 7. závodu VC Turecka

Průběžné pořadí tipování

Případné reklamace získaných bodů přijímame do 7 dnů.

Nenašli jste se ve výsledcích, možné příčiny jsou:
1. Neměli jste dosud ani jeden tip správně.
2. Nepřečetli jste si řádně pravidla z čehož mohou plynout tyto chyby:
a) nepřihlásili jste se řádně do soutěže
b) tipujete mimo dobu povolenou pro tipování
c) Váš tip neměl správný tvar

 

Výhercům jednotlivých tipování tímto gratulujeme a současně je vyzýváme k uplatnění výhry do 30.6. 2009!!!

Upozornění pro návštěvníky přicházející pomocí odkazů z jiných stránek: Pokud nechcete přicházet o aktuální dění na těchto stránkách jako jsou např. vypsané soutěže a nebo akční nabídky můžete se přihlásit k odběru novinek emailem zadáním svého emailu v sekci NOVINKY EMAILEM. Toto přihlášení můžete potom kdykoliv zrušit.

 

Pravidla tipování

1. Tipuje se na výsledky jednotlivých závodů formule 1 v sezoně 2009 a to:

a) vítěz kvalifikace pro závod – případné posunutí jezdce na startovním roštu dozadu nemá na výsledek tipování vliv. Za správný tip obdržíte 1 bod.

b) Na jezdce, který zajel nejrychlejší kolo v závodě. Za správný tip obdržíte 1 bod.

c) Umístění jednotlivých jezdců v závodě na 1.- 8. místě. Za správný tip jezdce na jednotlivém pořadí obdržíte 1 bod.

d) Prémiové body můžete získat za správný tip jezdců na 1.-3. místě a to takto:
1 prémiový bod za správný tip na vítěze závodu
nebo
2 prémiové body za správný tip na jezdce, kteří se umístili v závodě na 1.-2. místě
nebo
3 prémiové body za správný tip na jezdce, kteří se umístili v závodě na 1.-3. místě

Maximální počet získaných bodů v rámci jedné Velké ceny F1 je 13.


2. Termíny tipování

Tipovat můžete od pondělí do pátku předcházejícího konání závodu. Uzávěrka tipování je v pátek v 23:59:59 hod, rozhodující je datum a čas odeslání tipu.


3. Účast v soutěži

a) Do tipovací soutěže se přihlásíte zaslání mailu na adresu formule1@svetmodelu.cz s uvedením Vašeho jména, příjmení a obce, ve které bydílte, Vaším tipem pro aktuální závod a zvolením přezdívky, pod kterou budete figurovat v pořadí soutěže. Pokud bude přezdívka již obsazena budete vyzváni k její změně.

b) Do tipovací soutěže se můžete přihlásit kdykoliv po dobu konání soutěže, ale pouze jednou a po celou dobu tipování musíte používat stejnou e-mailovou adresu.

c) Zasláním mailu s tipem se považuje za souhlas s pravidly tipování.

d) Vlastní tip musí mít tento formát
- předmět mailu : Formule 1
- tělo mailu musí být ve tvaru:

přezdívka tipujícího/vítěz kvalifikace/jezdec na 1. pořadí/ jezdec na 2. pořadí/ jezdec na 3. pořadí/ jezdec na 4. pořadí/ jezdec na 5. pořadí/ jezdec na 6. pořadí/ jezdec na 7. pořadí/ jezdec na 8. pořadí/ jezdec, který zajel nejrychlejší kolo v závodě/

údaje mezi lomítky se nahrazují nezkomoleným příjmením jezdce bez znamének, lomítka se nesmí nahrazovat jinými znaky. Při nevyplnění předmětu mailu a nebo nedodržení formátu těla mailu, nebude možno mail zpracovat a nebude do tipování zařazen.

Příklad:

Soutěžící s přezdívkou „taurus“ tipuje vítěze tréninku Massu, pořadí jezdců na 1.-8. místě a nejrychlejší kolo Massy takto:

Taurus/Massa/Massa/Alonso/Hamilton/Kubica/Raikkonem/Piquet/Webber/Sato/Massa/


4. Výhry

Po každém odjetém závodu (závodech) dojde k vyhodnocení Vašich tipů a bude stanoveno pořadí dle získaných bodů. Tipující s nejvyšším počtem bodů získává věcnou cenu a to model dle vlastního výběru v ceně 500 Kč a 10% slevu na zájezd 24h Le Mans 2009 nebo 2010 s cestovní kanceláří WISNAR . V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne větší počet prémiových bodů, pokud ani toto nerozhodne, rozhoduje nižší datum a nebo čas zaslání tipu, dřívější tip vyhrává.

Po skončení sezony Formule 1 budou sečteny všechny získané body a určen tipující s nejvyšším počtem bodů a stejně tak tipující na druhém a třetím místě. V případě více tipujících se shodným počtem bodů rozhodne se o vítězi (vyšším pořadí) v tomto pořadí - větší počet prémiových bodů, vyšší počet správných tipů na vítěze a nebo vyšší počet bodů v nejhorším tipu za všechny kola soutěže. Tipující s nejvyšším počtem bodů na 1. – 3. třetím místě budou odměněni věcnými cenami, které budou určeny v průběhu soutěže.
Všem soutěžícím, kteří získali v průběhu soutěže minimálně jeden bod bude umožněno získané body přeměnit na různé odměny, výhody a slevy.
Všechny výhry budou předány nejpozději do 60 dnů od skončení soutěže, způsobem určeným pořádající firmou. Nepředané výhry propadají ve prospěch pořadatele.

5. Závěrečná ustanovení

Údaje poskytnuté v souvislosti s touto soutěží, které mají charakter osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. se zavazujeme používat pouze k účelu této soutěže, nepředávat je jiným osobám s výjimkou partnerům soutěže a osob nutných k předání výhry či jiných výhod z této soutěže a zavazujeme se je chránit před zpřístupněním třetím osobám. Soutěžící účastí v soutěži dává souhlas k použití mailové adresy pro zasílání nabídek naší a spolupracujících firem, v případě výhry se zveřejněním svého jména, příjmení a fotografie z převzetí cen.

Porušení pravidel má za následek ztráty nároku na výhru a jiné výhody. Na výhru ani účast v soutěži nevzniká právní nárok a vymáhání výher a výhod z této soutěže právní cestou je vyloučeno.

Upozornění: všichni tipující jsou povinni dodržovat pravidla tipování viz. níže, bez striktního dodržování pravidel tipování nebude Váš tip zahrnut do zpracování.

 

Aktuální kalendář závodů najdete - ZDE -

Aktuální seznam jezdců najdete - ZDE -

A nezapomeňte, že diskutovat o formuli 1 můžete v našem diskuzním foru. (diskuze na téma rychlosti zpracování výsledků je zcela zbytečná)

 

 

Znáte z reklamy, televize nebo kina: Cars, Disney, VALL-I, Puzzleball, Batman, High School, Medvídek PÚ, Asterix, Nemo, Sněhurka, BEN 10, Hannah Montana, Pokémon