Opět jsme byli svědky napínavého závodu. Jak už tomu tak bývá, někdo někoho proklíná, někdo velebí.

 

Výsledky tipování GP Canady najdete - ZDE - (pdf)

Celkové pořadí tipovaní najdete - ZDE - (pdf)

 

Případné reklamace počtu bodů přijímáme do 7 dnů od zveřejnění těchto výsledků!!!

 

 

Opět se potvrdilo, že ještě není nic rozhodnuto, zvláště kdy mezi Vás doslova vtrhli noví tipující, kteří docela zamíchali celkovým pořadím. Vzhledem k vyrovnanosti je vidět, že stačí jeden dobrý tip a vše bude zase jinak, tak se nerozmýšlejte a tipujte, stále máte každý i nově příchozí šanci!!!

 

 

 

 

Tímto gratulujeme prvnímu v pořadí a žádáme ho, aby se do 7 dnů od zveřejnění výsledků se přihlásil o zaslouženou cenu.

 

Nezapomeňte taky, že od pondělí 16.6. můžete tipovat 8. GP sezony v Francii.

 

Aktuální kalendář závodů najdete - ZDE -

Aktuální seznam jezdců najdete - ZDE -

Pravidla tipování najdete - ZDE -

 

 

UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k velkému počtu tipů a následnému hromadnému zpracování Vás upozorňujeme, abyste přesně dodržovali pravidla zvláště bod 3. a to zejména mailovou adresu, na kterou má být tip odeslán a předmět mailu. Bohužel jsme museli několik tipů vyřadit, jelikož jste je zaslali na jinou mailovou adresu, než byla udána a tím nebylo a ani nebude možné hromadné zpracování Vašeho tipu. Stejně tak je nutno dodržovat předmět mailu, může tam být pouze text Formule 1 a nic jiného, tipy s jiným předmětem nelze selektovat a tudíž nebudou zahrnuty do zpracování.

P.S. Omlouváme se za pozdní zpracování výsledků, které bylo způsobeno technickými a pracovními problémy. Pokud by se tak ještě někdy stalo v budoucnosti, tak na průběh soutěže to nemá žádný vliv a klidně můžete dál zasílat své tipy!!!