Mnohé z Vás sběratelů velmi zaskočila Evropská unie zákazem tabákových reklam na modelech. Dá se sice polemizovat jaký to má skutečný smysl a kolik z Vás po zhlédnutí automobilového závodu začalo kouřit, nicméně zejména u starších vozů toto velmi mrzí a značně model ochuzuje, dokonce se dá říci, že některé modely vypadají nějak divně, než si uvědomíte, že na nich chybí tabáková reklama. Naštěstí rčení o zlatých českých ručičkách stále platí a tak to pro některé sběratele není až zase takový problém. Jeden z našich stálých zákazníků se nám pochlubil svou úpravou modelu bez tabákové reklamy.  
 
Toto je sériový námi prodaváný model, který už může být brán jako veterán a jako takový dle selského rozumu, by měl mapovat historii a to včetně dobových reklam.
 

 
I přesto, že tento model patří k nejprodávanějším, je zde patřičně vidět, že bez reklam vypadá úplně jinak než ve skutečnosti. S tímto se ovšem nesmířil pan Jiří a několik dní nad tím přemýšlel, až se rozhodl model upravit dle originálu a se svým výsledkem se nám přišel pochlubit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
No uznejte sami, že vypadá model o mnoho lépe. Je třeba před panem Jiřím smeknout, jeho úprava je naprosto profesionální a vypadá úplně jako originál od výrobce. Pokud byste se chtěli pana Jiřího na něco ohledně této úpravy zeptat, najdete ho na diskuzním foru pod přezdívkou Jiří.