KADEN – POZOR SVĚTOVÁ PREMIÉRA. I když se KADEN jako vždy poslední dobou prezentoval především jako generální výrobce pro firmu TEKNO, zároveň představil i svou stávající produkci.
 
V modelech nákladních aut již nemá co do způsobu a kvality zpracování firma KADEN ve světě konkurenci, ale i jako dnes největší firma v oboru nákladních automobilů nespí. Na veletrhu byla představena kompletní řada Tekno Basis ( modely v bílé barvě), s kterými se snad již v tomto roce setkáte i v našem sortimentu. Samozřejmě byly i představeny další novinky a mezi nimi i opravdu horká novinka, která jak se říká měla ještě nezaschnutý lak. Zde se jedná o světovou premiéru, kdy firma KADEN jako první výrobce modelů na světě zvládl technologii lakování modelů barvou s diamantovým efektem, což se neobešlo bez gratulací, ale i závisti ostatních výrobců. Pokud Vám toto nic neříká doporučuji si prohlédnou galerii je to ten hnědě vypadající VOLVO FH 16 s návěsem. Zpočátku se barva jeví jako hnědá, ale s různými úhly pohledu mění svůj odstín od žluté, přes oranžovou do zlatova a pak zase do hnědé či fialové, příznivci tuningu toto jistě znají ze zahraničních časopisů, ale i třeba ze srazů, kde se již tento způsob lakování také objevil. Pokud se chcete o modelech Tekno dozvědět více stačí navštívit jejich internetové stránky na adrese www.tekno.nl . Pokud budete v Holandsku vřele doporučuji všem sběratelům navštívit firemní muzeum, které mapuje celou historii firmy.
 
 FOTOGALERIE - ZDE – 
 
 
Zároveň chci tímto za sebe a i za naši malou výpravu  poděkovat firmě KADEN za jejich pohostinnost na veletrhu, kdy nám vytvořila tolik potřebné zázemí, abychom si neušoupali nohy a nevytahali ruce taškami s katalogy.