Správná odpověď na otázku z měsíce října  je BMW 3.5 CSL WINNER IMSA 6HOURS RIVERSIDE 1975 SAM POSEY BRIAN REDMAN , výrobce Minichamps. Tentokrát to bylo ještě slabší, jen 10 odpovědí, z toho jedna špatná.  Z došlých správných odpovědí byli vylosováni 3 výherci, kterým tentokrát poskytneme slevu 10% z ceny nákupu nad 1000 Kč a k tomu navíc dopravu v České republice zdarma, samozřejmě přidáme i nějaké propagační předměty. Vylosovaní výherci již byli informováni emailem. Jelikož se množí anonymní zprávy o neregulérnosti soutěže budeme zvěřejňovat iniciály a město výherce. Takže dnes to jsou Jan N. z Výškova, Lubomír Š. z Plzně a Peter Š. ze Slovenska.

Toto je obrázek, ze kterého byl výřez

 

Protože vlivem mé vlastní lenosti a balením Vašich objednávek nezbývá už na listopadovou soutěž mnoho času, dám ted něco hodně lehkého, samozřejmě pouze pro toho, kdo se vyzná!

Otázka na měsíc listopad - uveďte značku auta a výrobce modelu jehož detail je na obrázku?

Tak se snažte a nenechávejte vyhrávat ostatní.

Odpověď na dnešní otázky zasílejte do 30.11. 2006
výhradně na adresu:
  soutez@svetmodelu.cz
a do předmětu uveďte "Soutěž",
nepište do mailu s odpovědí žádné jiné zprávy a dotazy,
jelikož zprávy padají do určené složky, kterou čtu až před losováním, takže si toho nemusím všimnout, děkuji za pochopení.

Pravidla:
a) 1 osoba může poslat pouze 1 odpověď. Z jedné mailové adresy může přijít pouze jedna odpověď. Při porušení tohoto bodu, budou všechny odpovědi vyhodnoceny jako nesprávné a budou vyřazeny.
b) Ze všech správných odpovědí bude vylosován výherce. Oznámení o výhře bude zasláno na mailovou adresu, ze které byla odeslána odpověď.
c) Výhry a výhody z výher nejsou právně vymahatelné.
d) Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci firmy BOALLGET a jejich rodinní příslušníci.

A o co hrajeme? O propagační předměty a poukázky na slevu.

Jelikož se množí dotazy ze Slovenska, zda bude i doprava na Slovensko zdarma, konzultovali jsme to s některými soutěžícími a rozhodli jsme, že aby se soutěžící z ČR necítili ukřivděni, že částku na dopravu mimo ČR snížíme v případě výhry o cenu tuzemské dopravy a to o 120 Kč.

Malá nápověda na závěr, model je samozřejmě z naší nabídky na těchto stránkách.


Pokud Vám soutěž připadá příliš těžká nebo nezajímavá, rád se budu zaobírat Vašimi návrhy jak soutěž vylepšit, které mi můžete posílat na
soutez@svetmodelu.cz .