Jak asi všichni víte proběhlo dne 29.9.2006 druhé letošní setkání sběratelů s pracovníky firmy BOALLGET. Pro sběratele co se nemohli zúčastnit přinášíme dnes reportáž z tohoto setkání, kterou samozřejmě nemusejí číst ti, co se bez omluvy nedostavili a další jim podobní srandisti.

Čas po vyhlášení akce...
Hlásí se jako minule spousta zájemců, ale většina se neumí podepsat, tak s nimi ani nepočítáme. I přesto objednáváme salonek a druhou dráhu.

Úterý 26.9.2006...
Vzhledem k stále většímu počtu zájemců žádám všechny přihlášené o potvrzení účasti. 90% přihlášených potvrzuje svou účast. Potvrzuji druhou dráhu a salonek.

Středa 27.9.2006...
Přicházejí 2 omluvenky

Čtvrtek a pátek 28.9.-29.9.2006...
Ve čtvrtek jsme byli na Model Hobby v Praze a v pátek dopoledne jsem byl ještě v Polsku, nikdo se prozatím neomlouvá.

Pátek 29.9.2006 po 14.00...
Těšíme se na setkání, omlouvají se další dva sběratelé. Odjíždíme do Bohumína napjati jaké to dnes bude. Opět nás čeká "zklamání" dorazilo pouze pět sběratelů. Ty uvozovky jsou tam proto, že jsme rádi, že jich přišlů víc než minule, vždyť je to nárůst o 250% a za to si jich velmi vážíme. Abychom jim trošku vynahradili zklamání z této účasti věnujeme každému účastníkovi akce slevu na nákup zboží ve výši 10%.
Rušíme druhou dráhu a měníme salonek za VIPku. V 16,00 začíná bowlingový turnaj. V 18,00 se přesouváme do VIPky a objednáváme si večeři. Než nám ji přinesou je vyhlášen vítěž turnaje a jako malou pozornost si odnáší slevu 20% na nákup zboží. Dále je vyhlášen největší smolař turnaje, nejstarší a nejvzdálenější účastník setkání. Poté večeříme a po večeři probíhá družná zábava samozřejmě o modelech. Ve 20,00 se přesouváme znovu na bowling, kde se nadále diskutuje o Vašem společném koníčku. V 23,00 akce končí.

Tímto bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za příjemný večer a pevně věřím, že se minimálně v této sestavě sejdeme i příště. Je to dnes bez fotek, které se moc nepovedly vzhledem k nastavení dráhy na BLUE BOWLING.

P.S. Vzkaz pro ty co se neumějí podepsat ani omluvit - ačkoliv je účast na takových akcích dobrovolná a nelze si ji vynucovat, nechápu co Vás, co se většinou neumíte ani podepsat ani omluvit i když potvrdíte svoji účast vede k tomu aby jste se přihlásili. Uvítal bych  abyste jste se příště ani nepřihlašovali, ušetříte nám tím spoustu práce.

Diskutovat o setkání můžete v našem diskusním foru v sekci "Kovové modely aut - Sběratelství". Za inteligentní příspěvky děkujeme.