Když se v loňském roce objevil v naší nabídce model od firmy MAXICAR Škoda Octavia Police Israel 1998 doslova se po něm zaprášilo a nám zůstala spousta nevyřízených objednávek, které již nešly vyřídit neboť model byl definitivně vyprodán. I přesto má teď někdo z Vás možnost tento model získat do své sbírky.

Pokud se ptáte jak, tak je to jednoduché, čtěte dál


Jeden z našich dobrých zákazníků ruší z určitých důvodů část své rozsáhlá sbírky. Ten kdo něco podobného zažil, ví jaký to je problém, pokud někde zveřejníte inzerát přihlásí se většinou samí spekulanti a překupníci, kteří nabídnou většinou velmi nízkou cenu, aby mohli draze prodat a zájem mají jen o zajímavé kousky, zbytek je prostě nezajímá, takže záměr prodat sbírku vcelku je většinou rychle ukončen, protože pokud má někdo o celou sbírku zájem nabídne většinou cenu jako za šrot.  Po tomto zjištění přichází obvykle na řadu druhý záměr a to rozprodávat sbírku po jednotlivých kusech a přitom nenechávat vydělat překupníkům, zde přichází Vaše šance a to je

 aukce

Jelikož většina aukčních nebo dražebních serverů v oboru sběratelství modelů příliš nefunguje ke spokojenosti prodávajích, ani nemá prodávající zájem a čas jezdit a nabízet modely po burzách, požádal nás o zprostředkování dražby na našich stránkách, kde naši čtenáři jsou znalí věci. Model je v bezvadném stavu, nikdy nebyl vystaven bez krabičky, což můžeme potvrdit.

Aukce je možná pouze směrem nahoru a bude probíhat od chvíle zveřejnění tohoto článku do 28. února 2006. Vyvolávací cena je stanovena na 10 Kč, minimální příhoz je 10 Kč. V případě, že cena dosáhne prodávajícím stanovené výše, kterou neznáme, bude zveřejněna výzva k dalšímu příhozu, který musí proběhnout do 3 dnů od výzvy, jinak bude model prodán před termínem ukončení aukce. Pokud nabízená cena nebude přijatelná pro prodávajícího, vyhrazuje si prodávající právo model neprodat. Kupující je povinen zaplatit za model předem bankovním převodem nebo v hotovosti při převzetí na naší prodejně. V případě nutnosti zaslaní modelu bude účtován poplatek za dopravu ve výši 50 Kč.

Jelikož tyto stránky nejsou přizpůsobeny aukci, musí případní zájemci vkládat svoje příhozy jako příspěvky do diskuze k tomuto článku. Vzhledem k tomu, že ke vstupu do diskuze je nutná registrace, očekáváme pouze seriozní nabídky.

Naše rada na závěr, model jsme prodávali za 350 Kč, takže se dá předpokládat, že za nižší částku asi prodán nebude!!!